Začnite písať

Kalendár mien

Róberta je očarujúca žena s prirodzeným šarmom, ktorým zaujme každého muža

Meniny: 7. jún 

Pôvod mena: zo starogermánskeho Hruod+beraht – slávna, slávou ožiarená 

 

Róberta je očarujúca žena s prirodzeným šarmom, ktorým zaujme každého muža. Na vzťahy ale nemá veľa času. Najmä v mladom veku dáva na prvé miesto prácu. Z veľkého pracovného nasadenia poľaví len vtedy, ak nájde muža snov. Aj keď býva uzavretá a nechce dávať najavo svoje pocity, k ľuďom sa správa s úctou. Priatelia sa pri nej vždy cítia príjemne.  

 

Osobný život: Vzťah bez lásky nie je nič pre ňu. Do manželstva sa vrhne len vtedy, keď je zamilovaná a jej láska je opätovaná. Na mužov nemá vysoké nároky. Stačí jej trochu nehy a pozornosti. Ocení aj občasné prekvapenia a komplimenty, ktoré zvyšujú jej sebavedomie. Milujúceho partnera si nadovšetko váži a je mu verná.  

Pracovné uplatnenie: Spektrum oblastí, v ktorých sa dokáže uplatniť, je široké. Vyhovuje jej práca s číslami, s peniazmi aj so slovami. Úspešná bude v písaní, v obchodovaní aj v umení. Zaujíma ju aj príroda a poľnohospodárstvo. Nejedna žena s týmto menom pracuje ako veterinárka, ako chovateľka alebo ako opatrovateľka zvierat v zoo.   

 

Obľúbené farby: hnedá, zelená, tmavomodrá 

Ochranné kamene: achát, granát, zafír 

Vhodné znamenia: Býk, Rak, Panna, Kozorožec, Ryby 

Tagy