Začnite písať

Kalendár mien

Róbert potrebuje byť neustále v pohybe

Meniny: 7. jún 

Pôvod mena: zo starogermánskeho Hruod+beraht – slávny, slávou ožiarený 

 

Robo, Robko či Robino potrebuje byť neustále v pohybe. Neznáša nudu a ničnerobenie. Ak nie je zamestnaný nejakou tvorivou alebo praktickou činnosťou, začína byť mrzutý. Práca je pre neho najmä príležitosť na sebarealizáciu. Húževnato ide za cieľom a snaží sa zužitkovať každú šancu na úspech. Je nesmierne vytrvalý a napriek občasnej nervozite si dokáže udržať pokoj a rozvahu aj v kritických situáciách.  

 

Osobný život: Duša muža s týmto menom je pestrá, emotívna a zraniteľná. Hlboké city však pred svetom ukrýva. Nahliadnuť do svojho vnútorného sveta nenechá ani partnerku. Tá si pri ňom užije množstvo dobrodružstiev a nezabudnuteľných zážitkov. Na partnera nemusí vôbec žiarliť. Napriek jeho občasným nevinným flirtom jej bude verný.  

Pracovné uplatnenie: Róbert je rodený obchodník, ktorý môže predávať všetko od oblečenia cez autá až po nehnuteľnosti. Uspieť môže aj ako burzový maklér či finančný poradca. Okrem financií ho zaujíma aj psychológia a žurnalistika. Vďaka prirodzenému šarmu a daru reči sa mu darí aj v politike alebo vo vrcholovom manažmente.  

 

Obľúbené farby: biela, hnedá, červená, zelená, tmavomodrá 

Ochranné kamene: achát, granát, zafír 

Vhodné znamenia: Býk, Rak, Panna, Kozorožec

Tagy