Začnite písať

Kalendár mien

Zlatko sa chytá každej šance, ktorá sa mu naskytne

Meniny: 12. jún 

Pôvod mena: slovanský – zlatý  

 

Zlatko sa chytá každej šance, ktorá sa mu naskytne. Za úspechom kráča vytrvalo a s pokorou. Niet dňa, v ktorom by neurobil aspoň malý krok k jeho dosiahnutiu. Ako činorodý muž, ktorý sa nikdy nevzdáva, sa stáva inšpiráciou pre kolegov, priateľov a členov rodiny. Tí mu dokážu odpustiť aj občasné rozkazovanie a sklony k panovačnosti.   

 

Osobný život: Muž s týmto menom je rodený džentlmen. K partnerke sa správa s úctou a ak jej nevedomky ublíži, vždy si prizná chybu a ospravedlní sa jej. Rád ju rozmaznáva darčekmi a romantickými večerami. Na ženu svojho života nemá vysoké nároky. Ako konzervatívnejší muž si akurát potrpí na spoločné nedeľné obedy a posedenia v rodinnom kruhu.  

Pracovné uplatnenie: Zlatko má talent na obchodovanie a zarábanie peňazí. Ak sa dostane k väčšej sume, okamžite sa púšťa do investovania. Ako investor sa vyhýba väčšiemu riziku. Opatrnosť mu prináša slušné výnosy, aj keď na tie si musí počkať o niečo dlhšie. Keď sa mu darí v investovaní, skúša šťastie aj v obchodovaní s nehnuteľnosťami.  

 

Obľúbené farby: biela, zlatá, žltá, zelená 

Ochranné kamene: zafír, avanturín 

Vhodné znamenia: Baran, Lev, Váhy, Strelec, Vodnár 

Tagy