Začnite písať

Kalendár mien

Vít je známy svojou ochotou pomáhať, no za každú pomoc niečo očakáva

Meniny: 15. jún 

Pôvod mena: z latinského Vitus – živý, veselý  

 

Vít je známy svojou ochotou pomáhať, no za každú pomoc niečo očakáva. Vypočítavý muž sa ženie za bohatstvom a materiálnym zabezpečením, ktoré kladie na prvé miesto. Aj keď väčšinu času trávi v práci, voľno si dokáže poriadne užívať. Život berie ako hru, čo ho drží v dobrej nálade a v pokojnom duševnom rozpoložení aj v nepriaznivých obdobiach.  

 

Osobný život: Priatelí sa najmä s ľuďmi, z ktorých má nejaký osoh. Do vzťahu so ženami však vstupuje výlučne z citových dôvodov. K partnerke je úprimný a váži si jej prítomnosť. Napriek sklonom k workoholizmu je pozorný a starostlivý. Po narodení detí dá rodinu na prvé miesto a začne ju uprednostňovať pred kariérou a finančným zabezpečením.  

Pracovné uplatnenie: Vít je súťaživý typ, ktorý sa nebojí výziev. Aj preto sa už v mladom veku zaujíma o šport. Ak neuspeje na ihrisku alebo na palubovke, sníva o vybudovaní veľkej firmy. Kladný vzťah má k obchodovaniu s nehnuteľnosťami, no láka ho aj investovanie do komodít, z ktorých si najskôr vyberie drahé kovy.  

 

Obľúbené farby: biela, červená, zelená 

Ochranné kamene: topás, tigrie oko 

Vhodné znamenia: Baran, Býk, Panna, Strelec, Vodnár

Tagy