Začnite písať

Kalendár mien

Bianka miluje slnko, vodu, pláže a lahodné drinky

Meniny: 16. jún 

Pôvod mena: z talianskeho Bianca – biela, belostná  

 

Bianka miluje slnko, vodu, pláže a lahodné drinky. Život ochutnáva plnými dúškami a snaží sa spoznávať jeho rôzne podoby. Miluje aj módu, tanec a exotiku. V mladšom veku pracuje nepretržite, aby mohla neskôr cestovať a spoznávať rôzne kultúry. Cestovanie považuje za skúsenosť, ktorá ju učí nahliadať na svet a ľudí v ňom z viacerých uhlov pohľadu.  

 

Osobný život: Z nositeľky tohto mena vyžaruje silná ženskosť. Svojím sexepílom dokáže získať akéhokoľvek muža. Nie je promiskuitná, no pokiaľ nie je zadaná, nebráni sa vášnivým románikom na pár nocí. Tie jej však nezaplnia vnútornú prázdnotu, ktorú pociťuje, ak nemá po boku milujúceho partnera. Toho zvykne nájsť na cestách po svete.  

Pracovné uplatnenie: Sedenie v kancelárii ju ubíja, výskum v laboratóriu považuje za nudu, na prácu lekárky si netrúfa. Popri štúdiu humanitných vied sa snaží zarobiť čo najviac peňazí, aby mohla cestovať svetom a zároveň zarábať online ako expertka na marketing či webdizajn.  Po nazbieraní cenných skúseností využije talent na písanie a pokúsi sa živiť ako spisovateľka. Uspieť môže aj ako fotografka alebo režisérka dokumentárnych cestopisných filmov.  

 

Obľúbené farby: zelená, svetlomodrá 

Ochranné kamene: achát, ónyx 

Vhodné znamenia: Rak, Panna, Strelec, Vodnár 

Tagy