Začnite písať

Kalendár mien

Adolf podlieha častým zmenám nálad

Meniny: 17. jún 

Pôvod mena: zo starogermánskeho Adal+wolf – ušľachtilý vlk  

 

Adolf podlieha častým zmenám nálad. Ak je veselý, rozdáva úsmevy a správa sa ku každému s rešpektom. Zlá nálada ho mení na protivného a panovačného muža, ktorý chce všetkým rozkazovať. Neznáša autority, no sám sa snaží dominovať. Úspešným sa stáva len vtedy, keď zapracuje na vytrvalosti. Dosahovať ciele mu bráni túžba robiť viac vecí naraz. Začaté úlohy málokedy dokončí.  

 

Osobný život: Láska mu dáva krídla, samota ho dostáva na kolená. K životu potrebuje veľký okruh priateľov, od ktorých sa môže večer vrátiť domov k milujúcej partnerke. Tú miluje, no ak sa mu ju nedarí presvedčiť o svojej pravde, uchýli sa k manipulácii a citovému vydieraniu. Hneď po nadviazaní vzťahu túži po dieťati. Výchovu detí vníma ako životné poslanie.   

Pracovné uplatnenie: Manipuláciu, pretvárku a ľstivé praktiky využíva aj v práci. O úspech sa najprv snaží férovými metódami, no ak sa mu dlhodobo nedarí, siahne po iných spôsoboch. Aj preto nie je v kolektíve obľúbený. Viac mu sedia individuálne profesie. Hodí sa za vedca, spisovateľa, novinára alebo grafického dizajnéra.  

 

Obľúbené farby: zlatá, modrá, zelená 

Ochranné kamene: jantár, topás, olivín 

Vhodné znamenia: Baran, Býk, Blíženci, Lev, Vodnár 

Tagy