Začnite písať

INŠPIRÁCIE PR ČLÁNKY

Dovolenka snov na vašej záhrade? S týmito doplnkami je to možné

dovolenka

Napriek tomu, že situácia s pandémiou sa zrejme dočasne zlepšila, veľmi veľa ľudí aj tento rok asi dovolenku pre čoraz vyšší rast cien potravín a energií odloží. Jedna kríza vystriedala druhú, preto majú ľudia stále obavy a rozhodujú sa stráviť dovolenku na svojej záhrade. Ak ste na tom veľmi podobne aj vy, nemusíte mať obavy, že to bude nuda.

Aj domáca idylka na záhrade vám môže vynahradiť luxus exotickej destinácie, stačí mať tie správne doplnky, s ktorými vás teraz v našom článku zoznámime.

Osvieženie v nafukovacom bazéne alebo vírivke

Väčšina ľudí si pod pojmom bazén predstaví objemnú konštrukciu, ktorá je trvalo inštalovaná v interiéri alebo exteriéri. Existuje však oveľa lacnejšia alternatíva, ktorá vám zabezpečí vysoký komfort relaxu a zábavy – moderné nafukovacie bazény.

Keď sa slnko dostane na oblohu a dosiahne svoj vrchol, chladivé osvieženie v bazéne predsa poteší každého. Ak si navyše vyberiete model so zabudovanými tryskami, budete pri kúpeli odmenení malou masážou. Takže, aby ste prežili horúce leto bez ujmy, určite si tento nenahraditeľný doplnok zadovážte.

Posedenie pod štýlovou bioklimatickou pergolou

Konečne sa veľkými krokmi blížime k dlho očakávanému letu. To znamená, že môžeme opäť oslavovať rodinné príležitosti a grilovačky vonku. V skutočnosti sú počas letných mesiacov mimoriadne dlhé a veselé dni chvíľami, na ktoré si pamätáme v živote najviac. Presne tieto chvíle najradšej trávime so svojimi najbližšími v útulnej atmosfére, kde je nám dobre.

Aby ste sa však kvôli nepredvídanej zmene počasia alebo chladnému večeru nemuseli ukrývať v interiéri, inštalujte si na svoju záhradu alebo terasu štýlovú bioklimatickú pergolu.

Vonkajšie obytné priestory sú každým rokom obľúbenejšie a práve takáto špeciálna tieniaca technika vám s ich vytvorením veľmi jednoducho a rýchlo pomôže. Možnosti sú nekonečne a každý jeden model tohto zariadenia využijete za každého počasia, po celý rok.

Zabavte deti s odrážadlom

Ak patria k členom rodiny aj malé deti, ktorým je potrebné počas relaxu na záhrade vytvoriť ideálne podmienky, mohli by ste to vyskúšať s kvalitnými odrážadlami.

Od určitého veku nútia deti tráviť čas na čerstvom vzduchu, čo posilňuje ich imunitu. Zároveň sa pohybujú a tak precvičujú svaly tela. Určitú dávku podpory a tréningu dostane aj rovnováha či orientácia v teréne. Vaše deti sa s odrážadlami zabavia a vám zostanú voľné ruky na prípravu chutných letných pokrmov, ktoré si spoločne s celou rodinou a priateľmi vychutnáte pod spomínanou pergolou.

Zdroj obrázka: New Africa/Shutterstock.com

Tagy