Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE

Otestujte s nami BIO mokré utierky WaterWipes

Leto dokáže dať detskej pokožke poriadne zabrať. Približne 50 % detičiek sa v období plienok stretne aspoň raz so zapareninami, no ak zvolíme správny prístup k jemnej detskej pokožke v plienkovej oblasti, ale aj na celom telíčku, a tiež správny výber produktov, o naše bábätko bude dobre postarané aj uprostred letných horúčav.

Skvelé na ošetrovanie plienkovej oblasti bábätka, ale aj na utretie čohokoľvek z malých lepkavých ručičiek alebo líčok, sú BIO odbúrateľné mokré obrúsky WaterWipes. Sú to tie najčistejšie obrúsky na svete, pretože obsahujú iba dve prírodné ingrediencie: 99,9 % vody a kvapku ovocného extraktu. Sú jemné a hodvábne pre detskú pokožku od narodenia, dokonca aj pre predčasne narodené deti. Obrúsky sú bez obsahu alkoholu, parfumov, chemických konzervantov či plastu. Sú stopercentne biologicky odbúrateľné a preto sú priateľské nielen k pokožke, ale aj k planéte. Čo je na nich v lete praktické je, že sú ideálne na cestovanie.

Chcete sa aj so svojim bábätkom stať testerkou BIO mokrých obrúskov WaterWipes?

Ekologické obrúsky WaterWipes môžete aj so svojím bábätkom teraz otestovať v pohodlí svojho domova. V tejto chvíli hľadáme 50 testeriek s bábätkami a malými detičkami. Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a aktívne šíriť na svojich sociálnych sieťach, že testujete produkt s Akčnými mamami.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Vstupný dotazník, ktorým sa môžete prihlásiť do testovania, nájdete na tomto linku.

Ak sa chcete dozvedieť viac o starostlivosti o detskú pokožku, prečítajte si TENTO článok.

Tešíme sa na testovanie s vami!