Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Tipli: Peniaze späť z vašich nákupov na internete

Minuli ste v obchode viac ako ste plánovali? Online nákupy dokážu občas poriadne potrápiť našu peňaženku. Na internete totiž nájdete široký sortiment tovaru, výhodné ceny a v niektorých obchodoch aj celoročné výpredaje. Existuje ale možnosť, ako získať vaše peniaze po nákupe späť. Ukážeme vám, ako na to s portálom Tipli.

Výhodný cashback za každý váš nákup

Počuli ste už o cashbacku za vaše nákupy? Doslovný preklad slova cashback je „peniaze späť“. Ide konkrétne o časť peňazí späť zo sumy, ktorú ste v obchode minuli. Celý princíp využívania cashbacku funguje veľmi jednoducho. Ak sa zaregistrujete na cashbackový portál Tipli.sk, prekliknete sa cez neho do vami vybraného obchodu, automaticky po nákupe získate časť peňazí späť na váš účet.

Konkrétna suma, ktorú môžete získať, je na Tipli.sk uvedená v percentách v indexe pod názvom obchodu. Na Tipli nájdete viac ako 600 obchodov, v ktorých môžete nakupovať. Vyberiete si určite každý. Peniaze späť získate či už chcete nakúpiť potreby do domácnosti v internetovom obchode Tescoma alebo napríklad obuv v e-shope CCC obuv či Humanic.

Vždy lacné nákupy s Tipli.sk

Vďaka portálu Tipli môžete nakúpiť vždy výhodne. Stačí, ak budete v e-shopoch využívať cashback a ďalšie výhodné zľavy. Na portály Tipli.sk nájdete každý týždeň prehľad najnovších zľavových akcií v tých najlepších obchodoch. Okrem toho môžete využívať aj zľavové kupóny, vďaka ktorým v kombinácií s cashbackom ušetríte ešte viac.

Ak obchod aktuálne cashback neponúka, vďaka zoznamu zľavových kódov a aktuálnych akcií ušetríte aj napriek tomu.

Peniaze späť z cestovania

Na Tipli nájdete obľúbené kategórie obchodov plné top značiek. Nakúpiť výhodne tak môžete módu alebo kozmetiku, hračky pre deti, drogériu, elektro, chovateľské potreby alebo aj ubytovanie na najznámejších portáloch. Odteraz budete získavať peniaze späť na váš účet za všetko. Stačí sa zaregistrovať na Tipli.sk, prekliknúť sa do obchodu a už len nakupovať, ako zvyčajne.

Titulná foto: freepik.com

Tagy