Začnite písať

Uncategorized

V rodinnom vinárstve pripravujú letné večere priamo uprostred vinohradov

vecera vo vinici Terra Parna

Malé rodinné vinárstvo Terra Parna aj tento rok organizuje štýlové podujatie s názvom Večera uprostred vinice. Prvá zo série sa začína vo štvrtok 7. júla.

Rodina Zvolenských vytvorila malé Toskánsko vo svojich vinohradoch v Suchej nad Parnou. Vynikajú nielen romantickým prostredím, ale aj svojou vlastnou produkciou vín.

Minulé ročníky podujatia boli veľmi úspešné, a tak sa ho rodina Zvolenských rozhodla zorganizovať aj tento rok v troch termínoch a to 7., 14. a 21. júla.

Našim stálym, ale aj novým hosťom by sme radi znovu umožnili zažiť večeru priamo uprostred vinice, kde náš šéfkuchár pripraví štvorchodové menu spárované s našimi vínami,“ hovorí Ivana Sokolovská z vinárstva Terra Parna.

Večera sa začína o 18.00 h. uvítacím sektom a následne sa pokračuje štyrmi chodmi jedál.

Tie pre hostí pripraví náš šéfkuchár priamo na grile vo vinici. Príjemnú atmosféru umocní romantická vežička uprostred vinohradov a pohľad na zapadajúce slnko,“ dodáva Ivana Sokolovská.

Jednotlivé jedlá sa snúbia s vínami, ktoré sa urodili vo vinici, kde sa večera bude podávať.

Vstupenky je možné zakúpiť len online na stránke vinárstva https://sk.terraparna.sk/shop/, keďže kapacita podujatia je obmedzená.

Zdroj foto: Terra Parna

Tagy