Začnite písať

Kalendár mien

Adriána si nedáva servítku pred ústa

Meniny: 26. jún 

Pôvod mena: z latinského Hadrianus – prichádzajúca od mora 

 

Aďa, Aďka či Andy si nedáva servítku pred ústa. Ak sa naštve, vie byť dosť hrubá. Kritiku a verbálne útoky voči svojej osobe ale neznesie. Vo všetkom, čo robí, sa riadi hodnotami, ktoré považuje za správne. Ľudí nechce meniť na svoj obraz, no osobám s iným pohľadom na svet sa radšej vyhýba. Jej silnou stránkou je sebadôvera a presvedčenie, že dokáže čokoľvek.  

 

Osobný život: Temperamentnú ženu priťahujú aktívni a energickí muži. Vo vzťahu sa snaží ťahať za nitky a mať partnera stále pod kontrolou. Nerobí to kvôli vlastníckym sklonom, ale kvôli obavám o jeho zdravie, kariéru a finančné pomery. Dostatok voľnosti mu dopraje len dovtedy, kým nemajú deti. Po ich narodení si potrpí na spoločne trávenom čase.  

Pracovné uplatnenie: Žena s týmto menom sa nebojí súťažiť a vyhrávať. Ak odvahu bojovať neuplatní v športe, skúša preraziť vo svete biznisu a investovania. Nezľakne sa ani náročnejšej roboty v silových zložkách. Ako policajtka alebo členka armády uprednostňuje prácu v teréne pred pohodlným miestom v kancelárii.  

 

Obľúbené farby: žltá, modrá, tmavozelená 

Ochranné kamene: achát, opál 

Vhodné znamenia: Baran, Blíženci, Lev, Panna, Strelec 

Tagy