Začnite písať

Kalendár mien

Beáta vie nahodiť akúkoľvek masku v závislosti od okolností alebo od ľudí

Meniny: 28. jún 

Pôvod mena: z latinského Beata – šťastná, blažená 

 

Beáta vie nahodiť akúkoľvek masku v závislosti od okolností alebo od ľudí, v ktorých kruhu sa ocitne. V rodine a pri priateľoch sa však nikdy nepretvaruje. Navonok pôsobí ako vytrvalá a nezlomná, no vo vnútri je zraniteľné žieňa s krehkou dušou. Ak má uspieť, musí sa obklopiť prajnými a dôveryhodnými ľuďmi, ktorí ju budú inšpirovať a pripomínať jej, aký je jej cieľ.  

 

Osobný život: Bez milujúceho partnera sa jej žije veľmi ťažko. Prázdnotu v srdci nezaplní prácou ani koníčkami. Lásku kladie na prvé miesto. Túži byť rozmaznávaná a obdarovávaná. Aj keď sa vo svojich citoch nevyzná, kvôli blízkosti milovaného muža je ochotná prežívať aj vnútorný chaos.  

Pracovné uplatnenie: Nositeľka tohto mena kráča za úspechom v tichosti. O svojich cieľoch takmer vôbec nehovorí. Keďže nemá veľké ambície, väčšinou sa jej podarí dosiahnuť úspech. Najviac sa k nej hodí práca v oblasti jazykovedy, histórie alebo filozofie. Popri zamestnaní sa venuje rôznym dobročinným účelom, prípadne je animátorkou v letných táboroch.  

 

Obľúbené farby: červená, zelená, oranžová 

Ochranné kamene: nefrit, jaspis 

Vhodné znamenia: Rak, Panna, Váhy, Kozorožec, Ryby

Tagy