Začnite písať

Kalendár mien

Laura žije vo svete plnom ideálov

Meniny: 5. jún 

Pôvod mena: z latinského Lurentia – vavrín 

 

Laura žije vo svete plnom ideálov. Uchyľuje sa do neho po každom strete s nepríjemnou životnou skúsenosťou. Nepatrí však k tým, ktoré by sa vzdávali. Potrebuje iba čas a priestor na načerpanie nových síl. Potom sa opäť pustí do plnenia veľkých snov. Tie sa spájajú najmä s budovaním medziľudských vzťahov a s realizáciou projektov, ktoré pomáhajú druhým.   

 

Osobný život: Láska je pre ňu základom šťastia. Pred mužmi má nezdravý rešpekt, ktorý jej bráni nadväzovať vzťahy. Túžba po chápavom a milujúcom partnerovi, ktorý ju bude chrániť a podporovať ju vo všetkom, čo robí, jej však dodá silu prekonať obavy. Ak sa raz sklame, len veľmi ťažko nadviaže ďalší vzťah.  

Pracovné uplatnenie: Laura neznáša kritiku. Dobre jej nerobí ani príliš veľká pozornosť. Aj preto sa vyhýba verejnému pôsobeniu. Ambície a priebojnosť sa snaží uplatniť v oblasti, kde môže pracovať samostatne a v pokoji. Ideálne sa cíti v ambulancii, v psychologickej poradni alebo v kresle manažérky. V snahe presadiť ideály o láskavom svete sa púšťa aj do umeleckej činnosti.  

 

Obľúbené farby: biela, ružová, svetlomodrá, svetlozelená 

Ochranné kamene: jaspis, rubín, akvamarín 

Vhodné znamenia: Baran, Býk, Rak, Panna 

Tagy