Začnite písať

Uncategorized

Xénia má všetky predpoklady stať sa silnou a úspešnou osobnosťou

Meniny: 2. jún 

Pôvod mena: grécky – pohostinná  

 

Xénia má všetky predpoklady stať sa silnou a úspešnou osobnosťou. O úspech sa však musí poriadne pobiť. Priebojnosť a vytrvalosť jej nechýba, takže ak si nájde vhodnú prácu, podarí sa jej dosiahnuť vytýčené ciele. Občas prepadá bezradnosti, ktorá ju pripravuje o energiu. V mladom veku je hanblivá a vzťahovačná. Jej sebavedomie rastie každým úspechom.  

 

Osobný život: Pri hľadaní partnera sa zameriava na pozitívne naladené typy. V spoločnosti optimistu je viac motivovaná a menej sa trápi nad problémami priateľov a kolegov. V mužovi, do ktorého sa zaľúbi, potrebuje cítiť oporu. So svadbou a založením rodiny sa jej nechce dlho čakať. Ak je zamilovaná, vydá sa aj po niekoľkých týždňoch trvania vzťahu.  

Pracovné uplatnenie: Práca jej ide od ruky len vtedy, keď robí to, čo ju baví. Rada pracuje s mladými ľuďmi, čo ju vedie k práci učiteľky, animátorky či detskej lekárky. Úspešná bude aj ako advokátka alebo mediátorka. Pri výkone týchto profesií môže pomáhať druhým riešiť problémy, čo ju vnútorne uspokojuje a motivuje pracovať na sebe a svojej kariére.    

 

Obľúbené farby: čierna, červená, zelená, gaštanová 

Ochranné kamene: ametyst, obsidián 

Vhodné znamenia: Býk, Panna, Kozorožec, Vodnár, Ryby

Tagy