Začnite písať

Kalendár mien

Oxana má komplikovanú povahu, v ktorej sa niekedy nevyzná

Meniny: 2. jún 

Pôvod mena: ukrajinský variant mena Xénia – pohostinná 

 

Oxana má komplikovanú povahu, v ktorej sa niekedy nevyzná ani ona sama. Vysoké nároky na svoju osobu ju často dostávajú pod tlak. Celý život sa usiluje byť dokonalou ženou, ktorá bude milovaná a obdivovaná všetkými naokolo. Ak sa jej nedarí získať verejné uznanie, môže upadnúť do depresií. To sa ale stáva málokedy. Keďže vie, čo od života chce, často dosahuje vytýčené ciele bez väčších problémov.  

 

Osobný život: Žena s týmto menom nie je nikdy spokojná. Jej partner si musí zvyknúť na jej ustavičné kritizovanie. Kritickou ju robí presvedčenie, že dokáže zmeniť ľudí na lepších. Pri deťoch zo svojich vysokých nárokov poľaví. Snaží sa ich viesť k samostatnosti a učí ich byť silnými a priebojnými osobnosťami.   

Pracovné uplatnenie: Ambiciózna perfekcionistka premení na zlato takmer všetko, čoho sa chytí. Ak sa pustí do práce novinárky, dokáže sa vypracovať na šéfredaktorku. V podnikaní sa jej podarí vybudovať úspešnú firmu, ktorá bude neustále prosperovať. Uspieť sa jej podarí aj ako poradkyni v oblasti marketingu alebo osobného rozvoja, kde môže pomáhať druhým.  

 

Obľúbené farby: zlatá, žltá, hnedá, oranžová 

Ochranné kamene: topás, olivín  

Vhodné znamenia: Blíženci, Lev, Panna, Kozorožec, Vodnár

Tagy