Začnite písať

SÚŤAŽE

Súťaž o stavebnicu LEGO® DUPLO® – Divoké zvieratá Ázie

lego

Leto nám už klope na dvere. Pre mnohých rodičov sa však opäť začína dilema kam s deťmi. Ak tiež rozmýšľate, ako by ste svoje ratolesti zabavili, zapojte sa do súťaže o interaktívnu stavebnicu LEGO® DUPLO® – Divoké zvieratá Ázie.

História spoločnosti LEGO Group

Stavebnice LEGO sú obľúbenou zábavkou nielen pre deti. Možnosti ich skladania sú takmer nekonečné. Za túto stavebnicu môžeme poďakovať Dánsku. Zakladateľ spoločnosti Ole Kirk Christiansen v roku 1932 začínal ako obchodník s hračkami. Svoju firmu neskôr pomenoval názvom LEGO (z dánskeho „Leg“ a “ Godt“ – „hraj dobre“).

Stavebnice sa na začiatku vyrábali z dreva. Až neskôr, vďaka použitiu ľahšie spracovateľného plastu, sa z nich stala ikonická hračka, ktorú dnes nájdeme takmer v každej domácnosti. Aby si zábavu z kreatívnej hry mohli užiť aj menšie deti, v roku 1958 predstavila spoločnosť LEGO verziu DUPLO®.

Jej pestré a farebné kocky sú väčšie, vďaka čomu sa s nimi oveľa ľahšie narába. Svoju fantáziu a motoriku si tak môžu rozvíjať batoľatá od 18 mesiacov. V tomto veku sú totiž deti už poriadne zvedavé a niekedy je naozaj náročné udržať ich pozornosť pri aktivite. Pri skladaní stavebníc si precvičia nielen tvorivosť a jemnú motoriku, ale učia sa o okolitom svete a trénujú si vlastnú trpezlivosť.

Podmienky súťaže o stavebnicu LEGO® DUPLO® – Divoké zvieratá

Keďže leto je ako stvorené na hry a zábavu, spoločnosť LEGO by rada toto obdobie spríjemnila všetkým akčným mamám. Pre svoje akčné deti môžete vyhrať stavebnicu LEGO® DUPLO®  – Divoké zvieratá Ázie, ktorá priblíži deťom tento exotický kontinent nielen zrakom, ale aj sluchom.

Bohatú paletu pastelových farieb a široký výber roztomilých zvieratiek v tomto rade totiž sprevádza aj úplne nová zvuková kocka. Zvuková kocka vydáva zvuky zvierat a ich prostredia, čo povyšuje zážitok z hrania na ďalšiu zmyslovú úroveň. Liana, ktorej sa dá chytiť, úkryt na strome a vodopád, po ktorom sa dá kĺzať, sú len niektoré z nekonečných skvelých nápadov pre nespočetné zvieracie dobrodružstvo.

Súťaž prebieha na facebookovom profile Akčné mamy. Zapojiť sa môžete odpoveďou na otázku:

Pre deti od akého veku je určená rada LEGO® DUPLO®?

Súťaž prebieha od 3.7.2022 do 7.7.2022 do 22:00.Výhercu, ktorý získa 1ks stavebnice LEGO® DUPLO® – Divoké zvieratá Ázie, vyhlásime na našom profile nasledujúci deň.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 14 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

Tagy