Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Hrajte sa, relaxujte spoločne a spoznajte všetky zvieratá sveta s novými sadami LEGO® DUPLO®

lego duplo

Takmer 9 z 10 rodičov si myslí, že hra je dôležitá, lebo pomáha deťom učiť sa nové veci. Hra sa v prieskume LEGO® PLAY WELL STUDY 2022 v tomto parametri umiestnila tesne za rodinnými príslušníkmi a učiteľmi. Samotné deti milujú hru, pretože je bez stresu a neexistuje správne alebo nesprávne riešenie. Nové stavebnice LEGO® DUPLO® Divé zvieratá vtiahnu deti do hry, v ktorej spoznajú pekne zblízka svet zvierat. To všetko dohromady vedie k nekonečným možnostiam zábavy, spokojnému batoľaťu a dobrodružstvu pre celú rodinu.

94 % rodičov tvrdí, že hra im pomáha relaxovať ako rodine. Oproti poslednému prieskumu z roku 2020 sa takto vyjadrilo o 3 percentuálne body viac respondentov. S kockami LEGO® DUPLO® začína poriadna zábava. Batoľa pri hre s kockami zažíva radosť z úspechu, ale naučí sa aj nevzdávať sa pri prvých ťažkostiach. Hrou rozvíja emócie a vnímanie, komunikačné zručnosti a ďalšie schopnosti, ako sú napríklad trpezlivosť, dôvera a riešenie problémov.

Široká ponuka postáv, motívov a príbehov setov LEGO® DUPLO® pomôže batoľatám popustiť uzdu fantázie naplno a prežiť vlastné divoké a úžasné príbehy, ktoré deťom ponúkajú priestor na vyjadrenie toho, kým naozaj sú. Pri hraní rolí sa môžu naplno slobodne a kreatívne vyjadriť, čím zároveň zlepšujú svoje komunikačné schopnosti.

Príležitosť na rozvoj

Stavebnice LEGO® DUPLO® pomáhajú deťom pomocou hry s kockami rozvíjať jemnú motoriku. Skladanie a kombinovanie rôznych kociek rozvíja koordináciu pohybu očí s pohybom ruky. Pri stavaní navyše deti narážajú na rozličné problémy a zlepšujú si tak schopnosť ich riešiť. Sledovať, ako deti rastú a pritom sa pomocou hry s kockami LEGO® DUPLO® rozvíjajú, je dojemné aj zábavné. Od útleho veku zažívajú deti cez hranie hier bežné životné situácie. Od praktických zručností až po tie spoločenské, hra so stavebnicou LEGO® DUPLO® inšpiruje a podporuje detskú fantáziu, zvedavosť a odvahu robiť ďalšie kroky alebo pridať ďalšiu kocku.

 

OBJAVTE SVET ZVIERAT

LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Afriky (10971)

Afrika je kontinent, ktorý zaujíma vo fantázii detí i dospelých zvláštne miesto. Rad obsahuje roztomilé sloníčatá a mláďa žirafy. Súčasťou je aj učebná pomôcka v podobe dioramatickej podložky na hranie. Prvky afrického prostredia, akými sú skala, vodopád, kvety či strom baobab, podporujú hranie rolí. Inšpiráciu je možné nájsť v priloženom návode, ktorý ponúka ilustrácie pre začiatok príbehu.

LEGO® DUPLO® Podmorské divoké zvieratá (10972)

Vplávajte do magického podmorského sveta plného farieb, divov a života. Rad obsahuje veľrybu a veľrybie mláďa, tropickú rybičku, ktorá robí vo vode bubliny a korálový útes so šmykľavkou. Tento rad nabáda deti, aby sa dozvedeli viac o rybách a ich prirodzenom prostredí.

LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Južnej Ameriky (10973)

Hora, jaskyňa, veľký strom a sedem rôznych zvierat čakajú v tejto sade na všetkých nebojácnych mladých prieskumníkov. Tukana a pár opíc dopĺňajú štyri roztomilé nové zvieratká: krokodíl, mláďa tigra, alpaka a leňochod. Či už sa kĺžu dole po vodopáde alebo sa schovávajú na strome, tento rozsiahly rad ponúka nekonečné možnosti hrania a dobrodružstvo v džungli.

LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Ázie (10974)

Bohatú paletu pastelových farieb a široký výber roztomilých zvieratiek v tomto rade sprevádza aj úplne nová zvuková kocka. Zvuková kocka vydáva zvuky zvierat a ich prostredia, čo povyšuje zážitok z hrania na ďalšiu zmyslovú úroveň. Liana, ktorej sa dá chytiť, úkryt na strome a vodopád, po ktorom sa dá kĺzať, sú len niektoré z nekonečných skvelých nápadov pre nespočetné zvieracie dobrodružstvo!

LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá z celého sveta (10975)

Tento zábavný a pôsobivý rad sa môže pochváliť dvadsiatimi dvomi zvieratami a siedmimi kontinentami, vďaka ktorým sa deti zoznámia s rôznymi zvieratami a ich životným prostredím. Úplne nová hracia kocka, ktorá je tiež súčasťou tohto radu, vydáva zvuky zvierat a ich prirodzeného prostredia a posúva tak učenie na ešte vyššiu úroveň. Priložená hracia podložka vtiahne deti do hry. Vaši najmenší sa tak môžu vydať objavovať aj severný pól.

LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá Európy (10979)

Uveďte malých milovníkov zvierat do sveta divočiny a európskych biotopov. Výuková stavebnica obsahuje jedenásť rôznych zvierat v prirodzených prostrediach. Tešiť sa možno na figúrky dvoch dospelých jeleňov a ich mláďat, medveďa, líšky, divokého prasaťa, vtáčika, králika, kačice a dvoch veveričiek. Nechýbajú jaskyne a stromy, kde zvieratá nájdu úkryt a potravu. Skladacia herná podložka s motívom lesa vykúzli trojrozmernú plochu na hranie.

 

Viac informácií nájdete o radoch LEGO® DUPLO® nájdete tu.

Tagy