Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI TESTOVANIE

Recenzia mokrých obrúskov WaterWipes: Najzdravší dotyk pre pokožku vášho bábätka

Pokožka bábätka v útlom veku, ale aj dojčaťa, batoľaťa či roztopašného drobca skúšajúceho svoje prvé kroky, je veľmi krehká a to najmä v lete. 50% detí sa v období nosenia plienok stretne aspoň raz so zapareninami. Vysoké teploty uplynulých týždňov nám dali všetkým poriadne zabrať, no niektoré z vás ich zvládli ľavou zadnou. Približne pred mesiacom dostalo päťdesiat z vás možnosť otestovať mokré obrúsky WaterWipes, vďaka ktorým bolo o ich detičky dobre postarané. Ako ich mamičky po mesiaci používania zhodnotili?

V prvom rade nás zaujímalo, prečo sa mamičky rozhodli do tohto testovania prihlásiť

Chcela som vyskúšať obrúsky ktoré sú šetrné nie len k môjmu dieťatku ale aj k planéte. (Lenka)

Vlhčené utierky sú u nás pri 2-ročnom synovi každodennou potrebou, či už vonku, do kočíka ale aj doma. Momentálne čakáme aj druhé bábätko a chcela som vyskúšať niečo nové, lepšie. (Barbora)

Hľadala som tie správne a najlepšie a konečne som ich našla. (Ivana)

Chcela som otestovať, či sú naozaj také skvelé, ako som o nich počula. Zaujalo ma hlavne to, že obsahujú 99,9 % čistenej vody a kvapku ovocného extraktu z grapefruitu. (Nikola)

Dennodenne používame vlhčené obrúsky. Syn má atopický ekzém a tak som hľadala rôzne neparfumované značky vlhčených obrúskov. (Silvia)

Do testovania som sa zapojila, aby som vyskúšala kvalitu vlhčených utierok WaterWipes. Záleží mi na zdraví mojich detičiek a teda vždy sa snažím dbať na prírodné zloženie používaných produktov. Chcela som otestovať tieto vlhčené utierky a porovnať ich s inými čo sme doteraz skúsili. (Viktória)

Splnili obrúsky očakávania maminiek?

Tak toto sme tu už dávno nemali. Všetkých 50 mamičiek, čo je 100%, uvidelo, že vlhčené obrúsky WaterWipes splnili ich očakávania! Z takéhoto výsledku sa naozaj veľmi tešíme.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ??? ????? (@fri.world)

Ďalej sme sa mamičiek spýtali, ako boli spokojné s účinkom produktu na pokožku ich bábätka

Som nesmierne spokojná, malý nemal vôbec žiadnu reakciu na koži. (Denisa)

Spokojná. Úplne bez problémov, bez akýchkoľvek reakcií či na zadočku alebo inde na tele. (Jarmila)

Nadmieru spokojná je slabé slovo. Môj malý nemal konečne žiadne vyrážky, nemusela som míňať 3-4 utierky keď sme boli vonku a bol špinavý od hliny, blata všetkého. Konečne utierky ktoré sú naozaj mokré. (Martina)

Som spokojná, nestalo sa že by prišlo k vyhádzaniu alebo začervenaniu, čo sa u iných produktov sem-tam stalo. (Kristína)

Som veľmi spokojná 🙂 Neobjavili sa žiadne nepríjemné prejavy plienkovej dermatitídy. Utierky sú dostatočne vlhké, hravo zotrú zvyšky stolice alebo lepkavé pršteky a líčka po kukuričných chrumkách. (Monika)

Vlhčené utierky WaterWipes sú presne také, aké by mali byť všetky utierky pre bábätká. Na zadoček nie sú ani príliš drsné, aby som nimi musela doslova drhnúť zaschnuté časti, ale ani príliš mokré, aby som potom musela zadoček utierať ešte dosucha. Ako prvý obrúsok, tak aj posledný v balení. Taktiež na tváričku. Bála som sa reakcie, či sa synčekovi nevyhodia vyrážky, ale absolútne sa nemusím báť. Utrela som nimi celú tvár aj rúčky a pokožka ostala stále jemná. (Silvia)

Boli sme tiež zvedavé, aké pozitíva naše testerky videli medzi WaterWipes a inými obrúskami, ktoré predtým skúšali

Majú šetrné zloženie, ktoré je aj reálne šetrné, nie je to len reklama. Vidno výsledky. (Simona)

Neobsahujú chemické zložky, sú naozaj PURE a mne dokonca “voňali ako voda”, osobne ma potešilo aj jednoduché vyberanie – vždy som vybrala len 1ks. (Denisa)

Sú jemné, vláčne, nevysúšajú, žiadna aromatická vôňa, žiadne alergické reakcie, človek cíti čistotu pri otvorení, použití a splynutie s prírodou, lebo vie, že aj napriek tomu, že použije vlhčený obrúsok, neničí planétu. (Alexandra)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Karolová (@andreakarolova)

Utierky WaterWipes sú plné vody bez chémie, parfumov, majú vynikajúce zloženie – 99,9 % čistenej vody a kvapku ovocného extraktu z grapefruitu. Sú hrubé, kvalitné, netrhajú sa, šetrné k deťom a prírode – 100 % biologicky odbúrateľné. WaterWipes sú najlepšie vlhčené utierky, čo som vyskúšala. (Nikola)

Najmä v zložení. (Ľubomíra)

Pozitívum je jednoznačne to, že majú v sebe 99,9% vody a preto sa s nimi nebojím utierať všetky časti tela môjho synčeka. Hlavne ústa od jedla. Tiež nie sú tak veľmi navlhnuté ako niektoré iné značky, ktoré musím doslova žmýkať, hlavne tie posledné na konci balenia. Oceňujem tiež, že zakaždým vyberiem len ten jeden obrúsok, ktorý potrebujem, nie polovicu balenia. Veľmi som sa tiež potešila, keď ste mi zaslali aj tie malé cestovné balenia utierok. Skvelá vec! Mali sme ich so sebou všade. (Petra)

Mamičky nám tiež prezradili, čo by na obrúskoch WaterWipes vyzdvihli alebo vylepšili či zmenili

Nemám čo na nich vylepšovať. Sú perfektné. Vyzdvihujem lepenie pri otváraní, ktoré aj po pár dňoch stále lepí perfektne. Materiál a pevnosť obrúskov. Žiadne tenké plátky, ale naozaj hrubšie obrúsky. Obsah nasatia, teda voda a kvapka extraktu, sú skvelé. (Lenka)

Pre mňa je na prvom mieste zloženie, to je top. Naozaj pôsobia mokro a to je ďalšie veľké pozitívum. Neminiem veľa obrúskov naraz, pretože super sa vyberajú. Privítala by som aj väčšie balenie na doma a aj malinké balenie na cesty. (Denisa)

Nemám výtky, jsem spokojená. Vyzdvihuji složení, rozložení (bez plastu), nevysušují pokožku. (Silvie)

Zloženie je super, navlhčenie obrúskov tiež. Trochu ťažšie sa vyťahujú z balenia. Veľkým prínosom by bol znovu uzatvárateľný vrchnáčik, namiesto nálepky. (Lenka)

Aby boli dostupné v obchode. Alebo aspoň u nás som ich nevidela. (Monika)

Ich jediným negatívom je vyššia cena v porovnaní s utierkami bežne dostupnými, ale ako sa hovorí, za dobré sa oplatí priplatiť. (Andrea)

Aj vás zaujíma, kedy a kde používali mamičky s bábätkami obrúsky WaterWipes najčastejšie?

  • 1% mamičiek ich najčastejšie používalo pri kočíkovaní,
  • 4% mamičiek využívalo obrúsky len doma,
  • 5% mamičiek ich používalo pri cestovaní a
  • 40% mamičiek používalo obrúsky pri všetkých vymenovaných príležitostiach.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Petronela (@petronela1801)

Myslíte si, že naše testerky budú odporúčať obrúsky WaterWipes aj svojimi priateľkám?

Aj táto anketa priniesla obrovské prekvapenie. Až 100% mamičiek, čo je každá jedna z našich 50 testeriek, by tieto mokré obrúsky odporúčala aj iným maminkám a ich detičkám.

Ste zvedavé, ako vyzerajú referencie a odporúčania testeriek pre vás, ostatné mamičky?

Water Wipes – obrúsky pre malých i veľkých, ktoré spĺňajú aj tie najnáročnejšie požiadavky spotrebiteľov, sú čisté, jemné, hebké, vláčne zanechávajú pokožku sviežu a čistú bez vysúšania či alergických reakcií. Len 2 ingrediencie a zázrak pre všetky detské telíčka. (Alexandra)

S vlhčenými utierkami som bola veľmi spokojná. Našli sme pre dcérku opäť niečo nové a kvalitné. S WaterWipes sa jej nebojím pretrieť ani ústa a ruky, ktoré si dáva stále do úst. Počas testovania sa dćerke nevyhodila ani jedna zaparenina alebo vyrážka. Takže sú naozaj kvalitné. (Nicole)

 

Nikdy som si nemyslela, že môžem byť tak nadšená z obrúskov, veď obrúsky ako obrúsky. Myslím, že práve do týchto sa skutočne oplatí investovať a po niekoľkých balíčkoch so spokojným srdcom môžem prehlásiť, že cena (aj keď tá občas bolí) zodpovedá kvalite. Jedine ľutujem, že som ich pri staršom synovi nepoužívala tiež, lebo fakt asi ako jediné na trhu neobsahujú žiadnu chémiu, konzervanty, proste žiadne iné „nezmysly“ čo na telíčko tak malého bábätka absolútne nepatria! (Silvia)

Vlhčené utierky WaterWipes naozaj splnili moje očakávania. Boli k pokožke môjho synčeka jemné a nedráždili ho. Nebála som sa použiť ich aj na jeho tvár. Utierky v balení neboli príliš suché, čoho som sa najviac obávala, ani príliš mokré na konci balenia, ako niektoré značky. Oceňujem tiež malé cestovné balenia Waterwipes, ktoré si môžeme zobrať so sebou kamkoľvek ideme. Vlhčené utierky odporúčam všetkým mamičkám, ktoré ešte nenašli tie správne pre svoje bábätko a hľadajú vhodnú značku ktorá by im vyhovovala. Waterwipes sú skvelá voľba. (Petra)

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa P E Ť K A (@petra_instalife)

Dlho očakávaný balíček konečne prišiel: vlhčené utierky od WaterWipes (3 mini balenia – 10 ks a 1 veľké balenie – 60 ks). Tieto detské vlhčene utierky sú veľmi širokospektrálne, my ich používame už od narodenia, mala som ich už aj v pôrodnici. Nazvala by som ich ľudovo akoby krabička vody v praktickom balení, keďže obsahujú 99,9% vody s kvapkou ovocného extraktu.

Najčastejšie ich používame pri prebaľovaní, keď sme mimo domu. Najpraktickejšie sa nám osvedčili na výlety, kde ich nedávno otestovali aj moje 2 dcérky na dennom tábore. Boli na celodennom výlete v prírode, kde nebola možnosť dostať sa k vode a umyť si ruky. Vtedy prišlo vhod to menšie cestovné praktické balenie. Sú tak akurát veľkosťou do detského batôžka, tak som im ich pribalila. V tých teplách 35°C (a viac) padli veľmi vhod – osviežujúco na ruky aj na tvár . Dievčatá boli vždy čisté a mama spokojná .

Do prebaľovacej – kočíkovej tašky sa hodí to väčšie balenie 60 ks, ktoré je vždy po ruke keď sa prihodí nehoda do plienky alebo zmrzlinka tečie rýchlejšie, ako sa stihne zlízať  Tieto utierky sú pre nás nevyhnutnosťou leta 2022. (Andrea)

Bonusom pre všetky mamičky je darčekový kód pre uplatnenie 10% zľavy na nákup mokrých obrúskov WaterWipes na e-shope.

Zľavový kód pre SK: WATERWIPES10

Zľavový kód pre ČR: WATERWIPES10

Platnosť kódu: do: 31.8.2022.

Ak sa chcete o značke WaterWipes, jej filozofii či produktoch dozvedieť viac, navštívte ich stránku. Zaujalo vás toto testovanie a chceli by ste byť súčasťou nejakého ďalšieho? Sledujte našu stránku Akčné ženy Akčné mamy a možno práve vy budete ďalšou vybranou testerkou, ktorá si bude môcť vyskúšať špičkové produkty úplne zdarma.

Zdroj obrázkov: archív testeriek