Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Čo sa dá nosiť pod sakom v casualovom štýle?

pod sakom

Nielen košeľa s golierom! Ak chcete so sakom vytvoriť ležérny set, skombinujte ho s blúzkou, tričkom alebo topom menej formálneho charakteru. Pozrite si 5 modelov, ktoré sú ideálne na nosenie pod dámske sako!

1. Dámske tričko

Pre každodenný look so športovým sakom v hlavnej úlohe doplňte dámske tričko s potlačou, napríklad s pútavými prúžkami, logom či nápismi. Je to jednoduchý spôsob, ako vytvoriť pohodlný set na univerzitu alebo na stretnutie s priateľkou v meste.

V tomto duu dobre poslúžia aj jednotné tričká, najlepšie z hladkého, padajúceho materiálu, napríklad viskóza alebo ľanový džersej, vďaka čomu pekne sedia na tele.

Vyberte si svoj obľúbený typ výstrihu – môžete sa rozhodnúť pre tričko s výstrihom do V, okrúhlym alebo lodičkovým výstrihom.

2. Vypasované pruhované tričko

Pruhované tričká sú v dnešnej dobe veľmi v móde a nájdete ich v kolekciách mnohých značiek. Skvele budú vyzerať aj v páre s dámskym sakom, napríklad voľným oversize dvojradovým modelom.

Bunda sa bude hodiť k priliehavým tielkom s pásikmi na ramienkach, napríklad bielej, béžovej alebo čiernej farby. Na chladnejšie dni si môžete vybrať model so širšími alebo užšími ramienkami z priedušnej bavlny alebo teplejšieho úpletu.

3. Elegantná blúzka s čipkou

Keď máte radi elegantné štylizácie aj na dennej báze, dámske blúzky s čipkou budú skvelým doplnkom k ležérnemu saku. Pôsobia veľmi žensky a ľahko s nimi pripravíte štýlový outfit do práce alebo na stretnutie s priateľmi.

Pod sako sa perfektne hodia vkusné blúzky z ľahkých a vzdušných materiálov, zdobené čipkou v oblasti dekoltu. Môžete sa rozhodnúť aj pre model s čipkovanými rukávmi.

4. Voľný top s ramienkami

Dámske blúzky voľného strihu s tenkými ramienkami budú fungovať aj v každodenných štylizáciách. Štýlovo vyzerajú v kombinácii s nohavicami, napríklad s dámskymi chinos nohavicami so šípkami, ako aj so sakom.

Pre takýto look sa hodia modely z lesklého saténu aj matné, so vzorom alebo bez, napríklad v čiernej, béžovej alebo bielej farbe.

Ak chcete opticky zoštíhliť postavu, vložte top do nohavíc. Môžete si tiež vyhrnúť rukávy saka a dodať outfitu menej formálny vzhľad.

5. Crop top – dámsky krátky top

Ak chcete ísť s módou a nebojíte sa odvážnych štylizácií, porozmýšľajte nad duom zloženým z dámskeho saka a crop topu, teda krátkeho topu, ktorý odhaľuje bruško.

V takejto kombinácii efektne vyzerajú blúzky vypasované na telo, s vysokým výstrihom, napríklad z prúžkovaného materiálu. Môžete si tiež zvoliť krátky top vo forme tuby, bez ramienok.

Crop top sa bude najlepšie hodiť k dámskemu obleku, ktorý pozostáva zo saka a nohavíc z rovnakého materiálu, napríklad v béžovej, kobaltovej alebo fuksiovej farbe.

Tagy