Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE

Otestujte s nami zavinovačku SOFTELLO

Bábätká po narodení nepoznajú rozdiel medzi dňom a nocou. Je to preto, že človeku sa systém takéhoto rozoznávania pri narodení nevytvára, vaši drobčekovia budú teda vedieť fungovať v 24-hodinových intervaloch až keď budú mať 2-6 mesiacov. Úlohou nás – mamičiek, je čo najviac im zatiaľ fázy spánku a bdenia spríjemniť, aby boli spokojné a cítili sa ako v bavlnke. Tipov, ako svojmu bábätku pomôcť prespať noc, je niekoľko. Uvádzame aspoň zopár z nich.

Ako pomôcť svojmu bábätku prespať noc

Nastavte rutinu, aj keď jej vaše bábätko ešte zatiaľ nerozumie. Ako bude rásť, postupne si začne pravidelne sa opakujúce rituály uvedomovať stále viac a práve tie mu prinesú pocit bezpečia a domova. Snažte sa večernú rutinu fixne dodržiavať vždy v tom istom čase: príjemný kúpeľ, masáž, dojčenie, spievanie uspávanky alebo hladkanie po hlavičke, hojdanie a postupné položenie do postieľky, kolísky alebo k vám do postele. Dokonca aj malá zmena v rutine vášho dieťaťa ho dokáže rozrušiť, čo môže spôsobiť, že sa bude v noci náhle a častejšie prebúdzať. Pevná rutina pred spaním môže byť spôsobom, ako vytvoriť pozitívne asociácie spánku pre vaše dieťa.

Udržujte v izbičke optimálne podmienky. Príjemná atmosféra v izbe, kde bábätko spáva, je alfou aj omegou zdravého spánku. Udržujte v miestnosti príjemnú teplotu, uistite sa, že sú zastreté okná, prípadne mu pustite do pozadia biely šum (zvuky lesa, vody, jemnú relaxačnú hudbu určenú pre deti). Bábätká dokáže zo spánku vytrhnúť aj ten najjemnejší zvuk, biely šum mu preto poskytne konzistentný, upokojujúci zvuk, pri ktorom zaspí, a prehluší všetky ostatné zvuky ozývajúce sa z domu.

Zaviňte ho do zavinovačky. Bábätká zavinovačky milujú, pretože im pripomína testné a bezpečné prostredie maternice. Niektoré detičky sa dokonca môžu strhnúť zo sna na vlastné rozhodenie ručičkami. Práve preto je zavinovačka skvelým krokom k zdravému spánku vášho bábätka.

Doprajte svojmu bábätku zdravý a ničím nerušený spánok v mäkkulinkej zavinovačke od slovenského výrobcu SOFTELLO. Zavinovačka je vyrobená z kvalitného bavlneného saténu s originálnym dizajnom. Tento materiál je na dotyk v porovnaní s klasickou bavlnou oveľa príjemnejší a hebkejší a preto zaručí vášmu bábätku hrejivé teplo napriek tomu, že bábätká ešte nemajú vybudovanú termoreguláciu. Má tvar štvorca s jedným, mierne zaobleným, rohom a viazaním na jednu mašľu, čo dáva možnosť neskôr, keď bábätko podrastie, použiť ju aj ako podložku na hranie alebo prikrývku. Zapínanie na zips umožňuje vybrať vnútornú výplň, čím zjednodušuje jej údržbu.

Chcete sa aj so svojim bábätkom stať testerkou zimnej zavinovačky SOFTELLO?

Kvalitnú a do najmenšieho detailu prepracovanú zavinovačku môžete teraz aj vy otestovať so svojim bábätkom v pohodlí svojho domova. V tejto chvíli hľadáme 20 testeriek, ktoré budú testovať zimnú zavinovačku. Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a aktívne šíriť na svojich sociálnych sieťach, že testujete produkt s Akčnými mamami.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

Vstupný dotazník, ktorým sa môžete prihlásiť do testovania, nájdete na tomto linku.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako môže vaše bábätko spinkať ako v bavlnke, prečítajte si TENTO článok.

TU nájdete výstup zo živého vysielania – z rozhovoru so spoluzakladateľkou značky SOFTELLO, Miškou Balážovou.

Tešíme sa na testovanie s vami!

Zdroj obrázkov: Freepik, Softello