Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Kde zažijete nezabudnuteľné jesenné prázdniny? Akčné mamy majú skvelý tip

Plánovanie letnej dovolenky patrí už väčšinou k rodinným tradíciám. Počas roka však existuje množstvo iných príležitostí, počas ktorých si môžete užiť nezabudnuteľné zážitky so svojou rodinou. Jeseň má tiež svoje čaro a jesenné prázdniny sú ideálnym časom, ako sa s ňou rozlúčiť vo veľkom štýle.

Na letnú dovolenku ste už dávno zabudli a zimná lyžovačka je ešte kdesi v nedohľadne. Deti sa už v škole udomácnili, nazbierali prvé známky a pravdepodobne aj nejaké tie vymeškané hodiny kvôli chorobám. Všetko je opäť v starom stereotype.

Onedlho sú tu však jesenné prázdniny a mnohých rodičov už teraz trápi dilema – kam s deťmi? Možno patríte medzi tých šťastlivcov, ktorým dokážu pomôcť so strážením starí rodičia. No a možno si svojich malých pomocníkov budete musieť vziať do práce. Čo keby ste to tento rok vymysleli lepšie?

Ak máte pocit, že so svojou rodinou trávite akosi málo času a jesenná únava si na vašich výkonoch vyberá svoju daň, doprajte si pár dní oddychu v Chateau Gbeľany, kde si pre rodiny s deťmi pripravili nezabudnuteľný Jesenný (halloweensky) pobyt so všetkým, čo k tomu patrí.

Bohatý detský program aj príjemný wellness

Často sa stáva, že predstavy oddychu sa diametrálne odlišujú u detí a u rodičov. Kým ratolesti by uvítali šantenie niekde v zábavnom parku, dospelí si predstavia radšej wellness v príjemnom prostredí, ktoré pohladí všetky zmysly. Ak netúžite po kompromisoch a chcete ulahodiť celej rodine, tak v Chateau Gbeľany budete na správnom mieste.

Počas jesenného pobytu sa vaše ratolesti zabavia na detských tvorivých dielňach v dopoludňajších hodinách a po obede si môžu pozrieť film v detskom kine. Okrem toho sa vyšantia na strašidelnom bále a spolu si môžete zasúťažiť aj o najkrajšieho svetlonosa pri vyrezávaní tekvíc.

Rodičia si tiež prídu na svoje. Počas detského kina si napríklad budú môcť v kľude vychutnať kávu s koláčikom servírovanú v Lobby bare. Samozrejmosťou je aj prístup do hotelového bazéna počas celého pobytu a k tomu určite využijete aj možnosť wellness procedúr. Kompletnú ponuku pobytového balíčka si môžete pozrieť na: Jesenný (halloweensky) pobyt v Chateau Gbeľany.

Zdroj foto: Chateau Gbeľany

Tagy