Začnite písať

PR ČLÁNKY

Dámske zimné bundy – trendové modely, čo vás zahrejú

Zima je za dverami a nepriaznivé poveternostné podmienky neznamenajú, že sa nemôžeme cítiť stále žensky a pohodlne. Ako sa obliecť moderne aj do treskúcej zimy? Základom zimnej garderóby je must have kúsok, a tým je dokonalá zimná bunda.

Viete, aké trendy budú kraľovať tejto sezóne? Vsaďte s nami na istotu a nechajte sa inšpirovať lákavými módnymi kombináciami z Bolf, ktoré upútajú už na prvý pohľad.

Trendy zimné bundy – štýlovosť aj ochrana pred mrazom

Zimná bunda by mala v prvom rade príjemne zahriať v mínusových teplotách. Je to tradičný zimný kúsok, bez ktorého by sme sa nezaobišli. V dnešnej dobe sa dajú s funkčnosťou hravo skĺbiť aj praktickosť a módnosť. Všetky tieto tri stránky vám uľahčia voľbu, ak sa práve obzeráte po novom kúsku do vášho šatníka. Look ako z prehliadkových mól? Vsaďte na skrátenú crop páperovú bundu v puffy štýle, oversize bundu s veľkou kapucňou alebo predĺženú parku.

Dámska parka s kožušinkou vyčarí luxusnejší dojem na počkanie a budete si v nej pripadať ako diva. Perfektne zahreje vďaka vytepleniu zvnútra aj pozdĺž lemu a kapucni, čo z nej robí jeden z najobľúbenejších zimných kúskov. Hitom sú aj oversize kabátové bundy, ktoré sa dajú použiť obojstranne. Stálej obľube sa tešia dlhé či krátke prešívané bundy v metalických tónoch zlatej, smaragdovozelenej či ónyxovej. Nebojte sa pridať vášmu outfitu lesk a iskru vďaka metalickým farbám. Naopak matné a tlmené odtiene ako hnedá, béžová, čierna či staroružová, sú rovnako žiadúce a pôsobia viac sofistikovane.

Čierna klasika, ktorou nič nepokazíte

Zimná bunda v menej nápadnom, elegantnom šate? Čiernou nikdy nešliapnete vedľa. Je to klasika, ktorá si vždy nájde uplatnenie nielen v módnom priemysle. Pokiaľ milujete minimalizmus a elegantný look, čisto čierny outfit je pre vás tou správnou šálkou kávy. Skúste siahnuť po takom modeli, aký vystihuje vašu osobnosť. Môže to byť dlhá prešívaná bunda s odopínateľnou kapucňou pre športový alebo viac formálny výraz.

Celo čierny outfit môžete ľahko rozbiť jednou sýtou alebo neutrálnou farbou a docieliť tak hravejší, no pritom stále decentný vzhľad. Takáto bunda vám poslúži roky a možno ju ľubovoľne štylizovať na akýkoľvek štýl, či už casual, elegantnejší alebo trendy. Dokonca fashionistky častokrát volia k prešívanej zimnej bunde ako doplnok vyslovene luxusnú kabelku, čo vyzerá neuveriteľne dobre.

Pestré farby na hory aj do ulíc

Móda je voči pestrým farbám znova o čosi benevolentnejšia. Ak sa chcete odlíšiť a zaujať v originálnom kúsku, určite vsaďte na odtiene, ako svetlomodrá, sýtozelená, žltá alebo červená. Športovejšie modely celkovo z nesú viac vzorov, sýtejšie farby a extravagantnejší nádych ako tie bežné do ulíc. Dámske športové zimné bundy vynosíte nielen na prechádzky, zjazdovku či na hory, ale aj v bežnom živote. Nemusíte sa báť ani vyslovene krikľavých farieb ako je žltá, zelená či oranžová. Jedinečná škála farieb sa bude určite páčiť ženám, ktoré sledujú módne trendy. Známe módne domy a zvučné značky neónové farby pravidelne začleňujú do svojich kolekcií. Výraznejší kúsok dodá optimizmus do sychravého počasia a pozdvihne vašu náladu.

Tagy