Začnite písať

SÚŤAŽE

Na tohtoročné Vianoce darujte jemnosť

Poprajte svojim blízkym tým najjemnejším spôsobom a darujte im netradičné čokoládové priania. Milka si pre vás pripravila lahodné pralinky s jemnou lieskovoorieškovou náplňou v špeciálnej vianočnej edícii. Vnútro darčekového balenia je prispôsobené tak, aby ste doň mohli doplniť prianie zo srdca bez obáv, že sa vám pralinky pri písaní či čítaní odkazu niekam rozutekajú. Najjemnejšia čokoláda z alpského mlieka harmonicky doplní adventnú atmosféru a urobí radosť všetkým.

With Love Milka

Odporúčaná MOC: 2,79 EUR/110 g

Súťaž o balík čokolád Milka

Pre všetkých milovníkov sladkého pokušenia sme si pripravili súťaž o balík čokolád Milka v hodnote 20€. Stačí, ak sa zapojíte do súťaže na Facebooku Akčné mamy a zodpoviete súťažnú otázku:

Komu by ste venovali krabicu sladkostí na Vianoce?

Podmienky súťaže

Súťaž prebieha od 3.11.2022 do 7.11.2022. Výherca súťaže získa balík čokolád Milka v hodnote 20€, ktoré zadávateľ súťaže zašle na zadanú adresu.

Pravidlá Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.

Výhra bude odoslaná do 14 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky.

Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

Tagy