Začnite písať

TESTOVANIE

OTESTUJTE novinku spoločnosti Electrolux! Moderné tyčové vysávače u vás doma – hľadáme 30 akčných žien

Blížia sa najkrajšie sviatky roka a s nimi sa nám už od detstva spája veľké upratovanie. Tento rok vám pri tom môže pomôcť skvelý pomocník z novej rady vysávačov Electrolux 800, ktorého si môžete doma otestovať úplne ZDARMA. Chcete vedieť viac? 

Hľadáme 30 žien, ktoré spolu s nami otestujú vysávače z novej rady Electrolux 800 v hodnote viac ako 500€ ÚPLNE ZADARMO!

Jediné, čo musíte spraviť, je vyplniť dotazník PRED a PO testovaní, dať nám dôkladnú spätnú väzbu a šíriť aktívne na svojej sociálnej sieti, že testujete produkt s Akčnými ženami. Je pre nás dôležité, aby ste nám v dotazníku napísali, ako ste boli s týmito produktami spokojné. Rovnako nás poteší aj váš komentár – prečo by ste chceli s nami testovať, priamo pod týmto článkom.

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte dotazník po ukončení testovania, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšej testovačky.)

DOTAZNÍK nájdete TU.

Ktoré vysávače z rady Electrolux 800 budete môcť otestovať?

Model Electrolux 800 Ultimate spája vysoký výkon a jednoduchú manipuláciu. Vysokootáčkový motor ponúka 6-krát vyšší sací výkon, ktorý vydrží až na 35 minút pri jednom nabití. Teleskopickú trubicu možno jednoducho výškovo prispôsobiť tak, aby bolo pre vás vysávanie čo najkomfortnejšie. Hubica PowerPro využíva systém utesnenej, čím vytvára vyššiu rýchlosť vzduchu a účinne tak odstraňuje prach z najužších priestorov. Hubica dokonca povrch podlahy zľahka preleští a jej integrované LED osvetlenie pomôže odhaliť všetok prach, a to aj v tmavých kútoch.

Model Electrolux 800 Wet vďaka mopovacej hubici PowerPro Mop na mokré čistenie efektívne odstráni tekutiny a odolnú špinu na podlahe. Mopovacia hubica je vybavená otáčavými podložkami, ktoré odstránia nečistoty z akejkoľvek tvrdej podlahy a zanechajú za sebou svieži a lesklý povrch. Sú vyrobené z odolných materiálov a možno ich prať v práčke. Súčasťou vysávača je aj nádobka s rozprašovačom, vďaka ktorej sa dá manuálne regulovať množstvo vody, ktoré chcete pri čistení použiť. Nádobka s dá sa pripevniť aj priamo na ručnú jednotku vysávača.

Model Electrolux 800 Hygienic disponuje hubicou BedProPower+ na dôkladné vyčistenie čalúnenia. Kombinácia kefy a gumených prúžkov umožňuje dôkladné vyčistenie postele či pohovky. Preniká hlboko do čalúnenia na odstránenie všetkých druhov častíc.

Tagy