Začnite písať

PR ČLÁNKY

Teplý zimný sveter. Na čo si dať pri výbere pozor?

Teplé svetre sú jednoznačným must have jesenno-zimnej sezóny. Vôbec nemusia byť nudné a vyťahané a v celej štylizácii môžu vyzerať skvele. Dôkazom toho sú svetrové šaty, ktoré sa stali veľmi módnymi, zdôrazňujúc jedinečnosť tohto typu materiálu. Vybrať si teplý zimný sveter nie je vždy jednoduché, najmä preto, že na trhu je množstvo modelov, vzorov a farieb. Stojí za to venovať pozornosť dôležitým detailom, špecifikovať určité vlastnosti a vybrať správnu paletu farieb. Potom bude výber milovaného, teplého svetra na zimnú sezónu jednoduchší, ako si myslíme.

Vyberte si strih svetra pre štylizáciu a príležitosť

Pred výberom dokonalého svetra na zimu stojí za zváženie, za akých okolností sa bude nosiť. Môže to byť sveter na každý deň, ktorý príliš nepriťahuje pozornosť a prispôsobí sa rôznym štýlom, alebo môže byť elegantný a mať ozdoby a originálny strih na väčšie príležitosti. Nudný škrabavý sveter je minulosťou a jeho miesto zaberajú módne strihy a vzorované materiály so zaujímavými textúrami. Dôležitá je dĺžka svetra – v oversize štylizáciách môže siahať až po stehná, v kombinácii so širokou sukňou a aj rovnými nohavicami ak chcete zmenu. Kombinácie svetra so zvyškom štylizácie môžu byť naozaj zaujímavé. Hladký, jednoduchý sveter s špicatým výstrihom sa bude hodiť pre každodenné štylizovanie do práce alebo do školy. Takýto sveter bude vyzerať dobre v kombinácii s klasickými džínsami alebo ceruzkovou sukňou. Ako vrchný odev k svetru sa hodí košeľové sako a široký, teplý šál. Keď ideme na pracovné stretnutie, rodinnú oslavu alebo párty s priateľmi, náš sveter môže mať inú podobu. Klasický, čierny kardigán vyzerá skvele v spoločnosti elegantnej, bielej košele a čiernej sukne a biele modely jednoduchého strihu perfektne nahradia našu košeľu.

Definujte svoj štýl a zlaďte ho s dokonalým svetrom

Pri vytváraní každodenných štylizácií by ste sa mali riadiť nielen povahou príležitosti, na ktorú ich nosíte, ale aj vlastným štýlom. Ak máme radi jednoduché strihy a pastelové farby, oplatí sa zvoliť svetre práve v tomto charaktere. Vďaka tomu sa nebudeme cítiť preťažení a nestratíme sebadôveru. Ak sa cítite dobre v pastelových farbách, môžete zvoliť jednofarebné svetre alebo svetre so širokými pruhmi v jemných odtieňoch. Klasické farby ako čierna, biela či odtiene sivej môžu hrať v štylizácii prvé husle a zvyšok k nim doladíte. Jemné doplnky zvýraznia celý outfit a dodajú mu módny šik. Ak však radi experimentujete s módou, milujete širokú škálu farieb a radi vyčnievate z davu, oplatí sa zvoliť rovnaký sveter. Oversize modely vo výrazných farbách sú ako stvorené do sivého počasia a zimnej melanchólie. Takýto farebný sveter môže byť hlavným bodom štylizácie v zostavení s klasickou blúzkou a jednoduchými nohavicami.

Ak si chcete vybrať ten správny sveter, všimnite si aj jeho vzor a farbu. Materiál, z ktorého je vyrobený, je veľmi dôležitý. Pletené svetre budú perfektné, pretože tento typ materiálu je veľmi teplý, mäkký a vyzerá naozaj štýlovo. Na https://wearmedicine.sk/k/ona/oblecenia/svetre nájdete rôzne modely svetrov, vďaka ktorým si ľahko vyberiete niečo pre seba – rovnako na každý deň, ako aj na väčšie príležitosti.

Zdroj foto: pexels.com

Tagy