Začnite písať

PR ČLÁNKY

Tipy na čokoládové maškrty do mikulášskych balíčkov

Advent je tu a o pár dní budeme pripravovať sladké balíčky do čižmičiek  pre  malých maškrtníkov. Už viete, aké sladkosti dáte do mikulášskych balíčkov? Inšpirujte sa tipmi od obľúbenej značky Milka.

Snehová cukrovinka

Nie je nič krajšie ako Vianoce na snehu, ktoré vyčarujú tú pravú adventnú atmosféru. S čokoládovou cukrovinkou Milka Snowballs Milk alebo Oreo budete zasneženej vianočnej nálade zaručene bližšie. Najjemnejšia mliečna čokoláda v tvare snehových gulí plnená krémovou náplňou z lahodného alpského mlieka či sušienok Oreo poteší malých aj veľkých labužníkov. Zažite to pravé snehové dobrodružstvo!

Snowballs Milk/Oreo 112 g za odporúčanú MOC: 3,49 €

Tradičné odpočítavanie

Adventné kalendáre sú neodmysliteľnou súčasťou predvianočnej atmosféry. Už tradične nám spríjemňujú odpočítavanie dní do Štedrého večera adventné kalendáre od Milky, v ktorých sa ukrývajú najjemnejšie čokoládové postavičky. Sú vyrobené z čokolády z alpského mlieka a radosť z nich bude mať celá rodina.

Adventný kalendár 200 g za odporúčanú MOC: 6,99 €

Plyšová nádielka

Vianočný sob, Santa či medvedík? Kolekcia troch plyšových hračiek s bohatou nádielkou plnou alpskej čokolády v tej najjemnejšej podobe očarí každého, kto sa už nemôže dočkať Vianoc. Pridajte plyšáky do mikulášskej nádielky pre vašich najmenších a užite si moment radosti z krásneho darčekového balenia!

Milka plyšák 96 g (3 dizajny) za odporúčanú MOC: 7,99 €

Pre milovníkov Oreo – s každým okienkom bližšie k  Vianociam

Tradícia odpočítavania dní adventu je súčasťou predvianočnej nálady vari vo všetkých domácnostiach. Každodennú pripomienku rodinnej pohody si Milka pripravila aj pre milovníkov Oreo sušienok. V okienkach adventného kalendára nájdete obľúbené Oreo cukrovinky, takže pri čakaní na Štedrý večer vás každý deň prekvapí jeden malý darček. A Vianoce sú tu!

Adventný kalendár Oreo 280 g za odporúčanú MOC: 9,99 €

Najmilší Santa

Povestný čokoládový Santa od Milky má v čase adventu svoje právoplatné miesto už niekoľko rokov. Úsmev totiž dokáže vykúzliť na tvári aj tým najmaškrtnejším jazýčkom. Najjemnejšia čokoláda z alpského mlieka harmonicky dotvorí predvianočnú atmosféru. Čokoládové figúrky sa navyše skvele hodia ako mikulášska nádielka, ktorú ocení každý bez rozdielu veku.

Santa 45 g za odporúčanú MOC: 1,19 €

Santa 90 g za odporúčanú MOC: 2,29 €

Tagy