Začnite písať

PR ČLÁNKY

Vhodný vianočný darček pre každú ženu, ktorá má rada kreatívne tvorenie

Lámete si hlavu nad tým, čo kúpiť vašej mame na Vianoce? Skúste sa zamyslieť nad tým, čo má rada. Môžete si rovnako pomôcť tým, že si predstavíte, čo vaša mama rada robí, keď má voľno počas víkendov alebo v týždni po práci. Ak medzi jej obľúbené aktivity patrí šitie, dnešný článok je ako stvorený pre vás, pretože vám ponúkneme tipy na darčeky pre ženy, ktoré radi šijú a vytvárajú handmade výrobky.

Nákup vianočných darčekov nenechávajte na poslednú chvíľu, najmä v prípade, že darčeky objednávate online. Dajte si pozor, aby ste mali garantované doručenie do Vianoc a stihli darček položiť pod stromček.

Ak stránka, z ktorej objednávate, garantuje dodanie do Vianoc, môžete bez obáv začať vyberať. Čo vybrať z obchodu, ktorý je zameraný na šitie?

1. Kvalitnú obľúbenú látku

Ak má vaša mama v obľube bielu farbu a často z nej tvorí, určite ju poteší ak jej na Vianoce darujete  kvalitnú bielu bavlnenú látku. Bavlnené látky by nemali chýbať doma žiadnej žene, ktorá sa venuje šitiu či už profesionálne, alebo len vo svojom voľnom čase.

Možno práve preto, že vaša mama prevažne používa bielu farbu, môžete zariskovať a kúpiť jej nejaký iný odtieň, aby vyskúšala aj niečo nové.

2. Nový druh látky

Ak si vaša mama bežne kupuje iba tradičné bavlnené látky, môžete ju tentokrát prekvapiť tým, že jej kúpite niečo nové, napríklad minky, teplákovinu či vzorovaný úplet. Minky sú ľudový názov pre jemný a príjemný úplet, ktorý je akoby posiaty drobnými bodkami, ktoré mierne prevyšujú látku. Minky aj spodná látka sú v rovnakej farbe.

3. Drobnosti z galantérie

Látka sa sama nespracuje, ak nie sú k dispozícií všetky potrebné pomôcky ako krajčírske gumy, krajčírske ceruzky či rôzne nášivky alebo lemovky. Prezrite domácu zásobu vašej mamy. Ak vidíte, že jej niečo chýba alebo sa jej niečo míňa, máte tip na praktický a užitočný vianočný darček, ktorý určite poteší a milo prekvapí, že ste si dali tú námahu myslieť na to, čo jej doma pri jej obľúbenom šití chýba.

Zdroj obrázku: Ground Picture / Shutterstock.com

Tagy