Začnite písať

Uncategorized

Do kín priletela animovaná Zúbková víla s veľkým problémom

zúbková víla

Myslíte, že život víly je neustále rozprávkový? Nový animovaný film, ktorý práve prišiel do slovenských kín, vás vyvedie z omylu. Jeho hlavná hrdinka má veľký sen, ale napriek snahe, ktorú vynakladá na jeho naplnenie, nedarí sa jej priblížiť mu ani o krok. Dokonca jej hrozí, že sa do čarovného sveta víl už nebude môcť nikdy vrátiť! Má ešte nejakú šancu?

Violetta je naozaj svojská víla – nekonečne zvedavá a rozmarná, navyše s ambíciou stať sa zúbkovou vílou. Stále však nedokáže splniť základnú podmienku a vykúzliť hračky, ktoré by mala deťom počas nočnej návštevy nechať za zúbky uložené pod vankúšom. Jej finálna skúška sa blíži a zúbkovými vílami sa môžu stať len tí snaživci a snaživky, čo ju úspešne zložia. Violette sa nezadarí, zlyhá, no napriek tomu bez povolenia odchádza do ľudského sveta. Všetko sa pokazí, keď sa kvôli nehode nedokáže vrátiť do sveta víl a je nútená požiadať o pomoc dievčatko Maxie. Sama určite nedokáže nájsť strom s magickým portálom, cez ktorý sa bude môcť vrátiť skôr, než sa premení na kvet.

TRAILER k filmu Zúbková víla

 

Maxie má však plnú hlavu svojich starostí. Práve sa presťahovala do neznámeho mesta, zvyká si na nových členov rodiny a prostredie, v ktorom jej chýba milovaná príroda. Možno by ju však mohla nová kamarátka z iného sveta naučiť čo-to užitočné do života. A samozrejme, aj ona ju. A možno sa im okrem vzájomnej pomoci podarí pomôcť aj čomusi ďalšiemu…

Rozprávková Zúbková víla svojím čarovným príbehom aj ekologickým posolstvom zaujme detské publikum i rodičov, ktorí svoje ratolesti do kina budú sprevádzať. Hlasy v slovenskom znení postavám prepožičali Gabika Škrabáková, Dárius Koči, Ivan Šandor, Martina Kapráliková, Lenka Debnárová a ďalší. Zábavný animovaný film do kín priniesla distribučná spoločnosť Continental film.

Titulná foto: Continental film

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár