Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE

Otestujte s nami dojčenskú fľašu Everyday Baby od Profimed

Hľadáte pre vaše bábätko tú správnu dojčenskú fľašu? Vyriešime to za vás. Poďte s nami otestovať dojčenskú fľašu Everyday Baby od Profimed.

Fľaša Everyday baby je vyrobená z odľahčeného skla, takže nebude pre vaše bábätko ťažká na držanie. Navyše fľaška má na povrchu termo senzor, ktorý kontroluje správnu teplotu mliečka pre vaše bábätko. Ak je tekutina príliš teplá, fľaša sa zafarbí Farebný silikónový povrch pri teplote nad  40°C zbelie. Akonáhle sa tekutina začne ochladzovať, fľaša sa znovu zafarbí. Táto detská fľaška má silikónový poťah, čím je odolná voči rozbitiu. Fľaša je ergonomická a má antikolikový cumlík vyrobený z prvotriedneho mäkkého lekárskeho materiálu. Fľaša Everyday baby má certifikát BPA, čiže neobsahuje nebezpečnú látku bisfenol A ani iné typy bisfenolov a ftalátov. Detská fľaška Profimed má tiež certifikát Intertek, ktorý zaručuje, že výrobok neobsahuje žiadne toxické látky.

Koho hľadáme?

Hľadáme 50 mamičiek, ktoré spolu so svojim batoľaťom otestujú dojčenskú fľašu Everyday Baby. Všetky potrebné informácie o tejto krásnej a bezpečnej dojčenskej fľaši sa dočítate tu.

Ako sa môžem prihlásiť do testovania?

Ak ste mamičkou batoľaťa, ktoré pije mliečko z dojčenskej fľaše, máte aktívny účet na sociálnych sieťach, predovšetkým na Instagrame, navyše je váš profil verejný (nie súkromný), ste tá, ktorú hľadáme. Jediné čo musíte urobiť je vyplniť náš dotazník.

Podmienky testovania

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte záverečný dotazník a nesplníte aj ostatné podmienky, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšieho testovania.)

 

Tak čo, idete do toho s nami? Dajte nám vedieť v komentári 🙂

 

Zdroj foto: Profimed.eu

 

Tagy

1 Komentár

  1. Michaela 21. februára 2023

    Do tohto testovania by sme sa veľmi radi zapojili. Keďže malý je na UM takáto fľaša s antikolikovým cumlíkom by sa mu určite pozdávala a silikónový poťah proti rozbitie by ocenil zas manžel. A zmena farby pri horúcej vode ma zaujala asi najviac. 🙂

Zanechaj nám svoj komentár