Začnite písať

PR ČLÁNKY RODIČOVSTVO TEHOTENSTVO

Sedací vak ako najlepšia stolička pre tehotné ženy

MorphoBio / Shutterstock.com

Mnohé tehotné ženy vedia, že niečo ako ideálna stolička neexistuje. Skúšajú rôzne sedenie na tvrdej stoličke, potom v kresle, no nič nie je dostatočne príjemné. Nakoniec sa potom mnohé rozhodnú pre ležanie. Vedeli ste, že sedenie na sedacom vaku je pre tehotnú ženu veľmi príjemné? Sedacie vaky nie sú totiž len pre deti, vyrábajú sa aj vo veľkostiach, ktoré sú určené dospelým.

Bruško vám pomaly rastie a vy si potrebujete v pokoji sadnúť. Žiadna stolička vám však nie je pohodlná. Máme pre vás skvelý tip. Je ním sedací vak, ktorý prináša pre tehotné ženy niekoľko benefitov.

Ktoré benefity to sú?

  1. Vždy sa prispôsobí tvaru vášho tela

Počas deviatich mesiacov vaše telo prechádza rôznymi zmenami, vrátane zmeny tvaru tela. Bruško sa vám postupne zväčšuje a vy čoraz častejšie pociťujete potrebu si dobre a pohodlne sadnúť. Výhodou sedacieho vaku je, že sa môžete akokoľvek „zväčšiť“, sedací vak sa vždy prispôsobí vášmu tvaru a vy si budete môcť pohodlne sadnúť.

  1. Znižuje bolesť chrbta a krku

So zväčšujúcim sa bruškom sa môžu objaviť bolesti chrbtice. Práve sedacie vaky sú stvorené na to, aby bolesť chrbtice zmierňovali. Robia to vďaka tomu, že poskytujú plnú podporu nielen chrbtici a krku, ale aj nohám a hlave.

  1. Môžete si na ňom oddýchnuť

Sedací vak je síce prispôsobený na sedenie, mnohí ho však využívajú na popoludňajšiu siestu, najmä tehotné ženy, ktoré potrebujú veľa odpočívať. Ak zaspíte na sedacom vaku, máte istotu, že sa nezobudíte s ešte väčšou bolesťou chrbtice.

  1. Máte možnosť na ňom sedieť kdekoľvek

Sedací vak nie je ťažký a sa ľahko premiestňovať. V tom spočíva aj jeho ďalšia výhoda. Chcete sedieť v obývačke a sledovať cez okno ľudí na ulici? Alebo chcete sedieť v kúpeľni a dopriať si kozmetické procedúry? To všetko vám sedací vak umožňuje.

Zdroj obrázku: MorphoBio / Shutterstock.com

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár