Začnite písať

AKČNÉ TIPY PR ČLÁNKY

Ak deti nejedia ryby, Rybičky jesť budú!

Deti veľmi ťažko presvedčíme o tom, aby zjedli to, čo chceme my rodičia. Povedzme si pravdu, väčšinou to je síce zdravé, ale málokedy chutné. Sami sa občas zatvárame do komôr, alebo nenápadne odkusujeme z čokolády tak, aby to naše deti nevideli. Vieme, že to nie je úplne zdravé, „ale pane Bože tá chuť!“. U detí je to ešte o niečo horšie, pretože nemajú vedomie o tom, že vec, ktorá je predsa tak neskutočne dobrá, nie je ale úplne zdravá a nemôžu sa tým napchávať celý deň.

Často sa stane, že deťom nové a zdravé jedlá chutia, ale horšie je to potom s pravidelnosťou. Po čase sa stáva, že dieťaťu to už nechutí, pretože objavilo nové chute, lepšie a pravdepodobne nezdravšie. Vtedy nastáva „boj“ medzi rodičom a dieťaťom. My často poľavujeme a potom nás hryzie svedomie, že sme dieťaťu dnes toľko zdravej stravy nedali, pretože nás tlačí čas, pretože ho babička napcháva sladkosťami alebo proste preto, že mi tie zdravé jedlá proste jesť za svet nebude! Vtedy veľa z nás začne rozmýšľať nad vitamínovími doplnkami pre deti. Sú vlastne nejaké na trhu? Sú vôbec zdravé? Pre dieťa chcete samozrejme len to najlepšie, tak začnete gúgliť všetky možné dostupné informácie o produkte, ktorý sa vám páči.

Prečítajte si: Podľa prieskumu v materských školách, rodičia nevenujú svojim deťom dostatok času

Pamätáte si na tie časy, keď ste museli povinne a bez odvrávania piť každý večer rybí olej? Ešte teraz mám živo pred očami ako ku mne kráča moja babka, s prísnym výrazom a lyžičkou plnou rybieho oleja. Cestou ku mne jej to z tej lyžičky kvapká priamo na podlahu, ten zápach cítim už na diaľku. A tá chuť… Nepamätáte si? Tak to ste boli tie šťastnejšie deti. Ale pravdepodobne aj menej zdravé. Pretože už dávno rôzne výskumy dokazujú, že rybí olej je zdraviu veľmi prospešný. Dnešné detičky sú ale podľa mnohých ešte náročnejšie, ako sme boli my. My sme sa babičke báli odmietnuť, dnes by sme ale niektoré deti museli na kolenách prosiť, aby to prehltli. A pravdepodobne by sa nám to podarilo len prvý a poslednýkrát!

Veľa babičiek nedá na rybí olej dopustiť do dnešného dňa. Vedia prečo a firma NaturaMed Pharmaceuticals tiež. Okrem toho, že dlhodobo ponúka rybí olej v kapsulách pre dospelých, ponúka rybí olej pre deti v malých mäkkých kapsulách v roztomilom tvare rybičiek. Rybičky sú sladené prírodnou stéviou s ovocnou príchuťou. Samozrejme bez umelých zložiek, to by sme deťom nedali!

Pri výbere výrobkov s omega 3 nenasýtenými mastnými kyselinami, je obzvlášť dôležité brať zreteľ na čerstvosť oleja. Rýchlosťou spracovania od ryby ku kapsule patrí NaturaMed Pharmaceuticals k špičke na slovenskom trhu! Medzi fanúšikov Rybičiek patria často aj dospelí ľudia, ktorí majú problém s prehĺtaním kapsúl. Sú to jednoducho povedané, zdravé cukríky. V čom všetkom práve Rybičky vynikajú sa dozviete na tu . Nepremeškajte príležitosť vyskúšať si rybičky na jeden mesiac len za cenu poštovného a balného bez ďalších záväzkov!

 

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár