Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI INŠPIRÁCIE

5 akčných tipov kam vyraziť na výlet s deťmi tento víkend

Konečne máme leto, ktoré je ako stvorené na zážitkové cestovanie s deťmi. Ak hľadáte zaujímavý program kam by ste mohli ísť tento víkend s deťmi prinášame vám 5 akčných tipov na podujatia pre rodiny s deťmi v slovenských mestách.

Hurááá prázdniny

Ak ste z okolia Nitry nenechajte si ujsť akciu určenú pre deti v OC PROMENADA už túto sobotu medzi 15:00 až 18:00 hodinou. Pre deti sú pripravené športové aktivity s animátorkou, letná kreatívna dielnička, maľovanie na tvár, nadrozmerné spoločenské hry, zapletanie farebných copov a copíkov. Vaše deti zažijú veselé popoludnie, plné hier, radosti, smiechu a zábavy.

Zábavná cesta parkom

Obec Rišňovce (Nitriansky kraj) v spolupráci s Kultúrnou komisiou a miestnymi organizáciami pozývajú všetky deti na zábavnú cestu parkom v túto sobotu (24.6.). Na čo sa môžu vaše deti tešiť? Skákací hrad, šmýkalka, maľovanie na tvár, letné účesy, streľba zo vzduchovky, čítanie rozprávok, enviromentálne hry, hádanky, diskotéka, penová párty, otvorenie zrekonštruovanej knižnice, podanie prvej pomoci, darčeky a zmrzlina.

Prečítajte si: Veľký prehľad akcií pre deti v júli naprieč celým Slovenskom

Deň s morskou pannou

K príležitosti dňa oceánov Bratislava ožije jedinečným podujatím – Deň s morskou pannou. Na podujatí sa predstaví prvá profesionálna morská panna na Slovensku Perla Mareena, vystúpi na súši a porozpráva o tom, čo videla v oceáne. Okrem morskej panny sa vaše deti môžu tešiť aj na tvorivé dielne, maľovanie na tvár, hry s vodou, pirátsku chobotnicu, poznávanie morských zvierat, kŕmenie tučniaka, omaľovánky a bublifukovú show. Navyše na deti v tematickom oblečení bude čakať darček.

Koncert Spievankovo

Príďte si užiť sobotu plnú spevu, hier a zábavy v Avione. Od11:00 sa na všetky deti tešia: Spievankovo, Divadlo Dúha, Lili zo SuriKaty, Kuchárikovia, Mravec Gregor, Paulína Ištvancová s tými najlepšími detskými pesničkami a kúzelník Talostan. Okrem toho budú súčasťou podujatia aj kreatívne dielne, súťaže v slalome cez prekážky na čas, maľovanie na tvár, výroba autíčok z recyklovaných krabíc a maskoti.

Prečítajte si: Prehľad slovenských kúpalísk, ktoré sa oplatí s deťmi navštíviť na základe ceny aj kvality

Rodinný koncert Miro Jaroš

Už túto sobotu v Snowlande vo Valčianskej doline na vás čaká Miro Jaroš, M-teens, remeselnícky jarmok, jánske ohne a maľovanie na tvár. Máte sa na čo tešiť.

 

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár