Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI TESTOVANIE

Otestujte s nami kozmetické produkty pre deti i dospelých od značky Linea Mamma Baby

Talianska značka Linea Mamma Baby je rodinnou kozmetickou firmou, ktorej produkty sú určené hlavne pre deti a bábätká, no ich jemnosť ocenia aj mamičky s citlivou pokožkou. Produkty sú určené pre kompletnú starostlivosť o čistotu a ochranu pokožky. Čisté zloženie produktov je šetrné k pokožke a priateľské ku planéte. Všetky prírodné zložky v produktoch pochádzajú z ekologického hospodárstva. Za vznikom produktov stojí farmaceut, lekárnik, a to naznačuje, že ide o skutočne kvalitnú kozmetiku s jemnou vôňou, ktorá sa vám navždy bude spájať s vôňou vášho bábätka.

Koho hľadáme?

Hľadáme 10 aktívnych mamičiek s malými deťmi (1-5 rokov), ktoré budú počas prázdnin a letných mesiacov tráviť čas v prírode, pri vode, dovolenkovať pri mori alebo výletovať po Slovensku.

Čo budete testovať?

Spolu s akčnými mamami môžete otestovať produkty Linea Mamma Baby v hodnote 78 eur určené pre starostlivosť o pokožku počas leta.

Balík produktov obsahuje:

  • Opaľovaciu emulziu SOLE BABY ECO REEF SPF 50 – jemná textúra, ktorá sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva lepkavý pocit. Vďaka svojmu zloženiu je šetrnou, no účinnou ochranou pokožky pred slnečným žiarením a navyše neškodí koralom a morskému životu. Praktický sprej umožňuje aplikovať produkt aj počas pohybu dieťaťa.
  • Opaľovaciu emulziu SOLE BABY ECO REEF SPF 30
  • Emulziu po opaľovaní DOPO SOLE BABY – upokojuje a zvláčňuje pokožku po pobyte na slnku. Je vhodná pre deti aj rodičov. Obsahuje ryžový extrakt a aloe vera, ktoré sú vynikajúcimi hydratačnými zložkami. Neembový olej v emulzii odpudzuje hmyz.
  • Prírodný repelent ZETA BABY – obsahuje čisté esenciálne oleje (levanduľa, tymián, eukalyptus, čajovníkový olej, citronela a ďalšie), ktoré sú pre hmyz nepríjemné. Neobsahuje chemický ani syntetický repelent. Sprej v rozprašovači a balzamová zložka poskytujú pokožke osvieženie.
  • Gél po uštipnutí hmyzom POST ZETA BABY – upokojujúci gél s extraktom z kaktusa zmierňuje svrbenie po uštipnutí komárom alebo iným hmyzom či žihľavou.

Všetky produkty sú dermatologicky testované, neobsahujú parabény, farbivá, ťažké kovy, ani ropné zložky.

Ako sa do testovania môžete zapojiť?

  • vyplňte náš dotazník so základnými údajmi o vás

Viac o produktoch značky Linea Mamma Baby sa dozviete tu

Testujú akčné deti aj akčné mamy

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akcnemamy (@akcnemamy)

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora Jelinek (@barbora_jelinek)

 

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár