Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE ZDRAVIE

Otestujte s nami výživový doplnok Proceive

proceive

Proceive sú najkomplexnejšie PRÍRODNÉ výživové doplnky na podporu plodnosti pre mužov i ženy a na výživu žien počas tehotenstva i po pôrode, namiešané v najoptimálnejšom pomere pre danú fázu, ocenené mnohými cenami.

Pred Proceive dominovali trhu na počatie a tehotenstvo produkty, ktoré mali zo všetkého trochu, ale nie dostatok potrebného. Toto motivovalo odborníkov v Írsku vytvoriť rad produktov, ktoré poskytujú správne živiny v ideálnych množstvách s použitím klinických údajov z viac ako 600 vedeckých štúdií venovaných kľúčovým živinám. Každý produkt poskytuje ideálne zloženie živín  v optimálnom množstve vo vysoko absorbovateľných formách. Viac o týchto výživových doplnkoch sa dočítate tu.

Koho hľadáme?

Hľadáme dve testerky, jednu tehotnú ženu (najlepšie na začiatku tehotenstva) a jednu čerstvú maminku (najlepšie krátko po pôrode).

Ako sa môžem zapojiť?

Spĺňate podmienky, ktoré sme uviedli vyššie? Máte aktívny účet na sociálnych sieťach predovšetkým na Instagrame, navyše je váš profil verejný (nie súkromný), ste tým/tou, koho hľadáme. Stačí keď vyplníte náš dotazník so základnými údajmi o vás.

Podmienky testovania?

  • Vyplniť dotazník so základnými údajmi o vás
  • na vašich sociálnych sieťach aktívne šíriť, že testujete produkt s Akčnými mamami,
  • vyplniť hodnotiaci dotazník,
  • poslať nám fotografie z testovania na našu e-mailovú adresu.

 Prečítajte si:Osobný a úprimný príbeh o dlhých rokoch neplodnosti

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte záverečný dotazník a nesplníte aj ostatné podmienky, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšieho testovania.)

Tak čo, idete do toho s nami? Dajte nám vedieť v komentári.

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár