Začnite písať

AKČNÉ TIPY TESTOVANIE

Otestujte s nami zubnú pastu TePe Daily od Profimed

Poďte s nami otestovať TePe Daily Baby zubnú pastu od Profimed, ktorá neobsahuje SLS, preto nepení, čím je čistenie zúbkov pre deti príjemnejšie. Navyše táto zubná pasta neobsahuje žiadne farbivá, príchute, titánovú bielobu, preto je 100 % bezpečná. Zároveň obsahuje 1 000 ppm fluoridov, takže zabezpečuje ochranu detských zubov pred tvorbou kazov podľa odporúčaní Európskej akadémie detskej stomatológie (EAPD). Navyše táto pasta má blahodárne účinky pre sliznicu a zabraňuje vzniku áft.

Zároveň otestujeme aj detskú zubnú pastu TePe Daily a zubnú pastu TePe Daily určenú pre dospelých.

Koho hľadáme?

Hľadáme 50 akčných mám s deťmi vo veku 1 až 7 rokov, ktoré by so svojimi deťmi otestovali detskú zubnú pastu a zubnú pastu určenú pre dospelých TePe Daily od Profimed.

Ako sa môžem zapojiť?

Spĺňate podmienky, ktoré sme uviedli vyššie? Máte aktívny účet na sociálnych sieťach predovšetkým na Instagrame, navyše je váš profil verejný (nie súkromný), ste tým/tou, koho hľadáme. Stačí keď vyplníte náš dotazník so základnými údajmi o vás.

Podmienky testovania?

Akčné deti z našej redakcie už testujú

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akcnemamy (@akcnemamy)

A tentokrát testujú aj dospeláci

 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Akcnemamy (@akcnemamy)

(UPOZORNENIE: Ak nevyplníte záverečný dotazník a nesplníte aj ostatné podmienky, do budúcna už nebudete môcť byť zaradené do ďalšieho testovania.)

Tak čo, idete do toho s nami? Dajte nám vedieť v komentári.

 

 

Tagy

4 komentáre

  1. Lucia Gažovičová 16. júna 2023

    Chcem sa zúčastniť testovania

  2. Viktória Vargová 16. júna 2023

    Skvelé testovanie, zdravé zúbky sú základ zdravia. Radi sa zapojíme a skúsime šťastie s mojou rodinkou, deti sa snažíme od malička viesť k správnej hygiene a starostlivosti o zúbky. Testovanie by nás potešilo veľmi.

  3. Jana 27. decembra 2023

    Pekný deň prajem, prosím vás budú ešte doskladnené pasty TePe, teda tak som bola informovaná že niesu dostupné? Bola som vybratá do testovania detskej pasty a tiež pre dospelých. Ďakujem za odpoveď 🙂

    1. Redakcia 12. februára 2024

      Dobrý deň, žiaľ nie. Ale aktuálne máte možnosť prihlásiť sa do testovania detských zubných pást od Profimed Bob a Bobek. Viac informácií nájdete tu https://akcnemamy.akcnezeny.sk/2024/02/otestujte-s-nami-detsku-zubnu-pastu-bob-a-bobek-od-profimed/

Zanechaj nám svoj komentár