Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI INŠPIRÁCIE zaujímavosti

6 akčných tipov čo zažiť s deťmi tento víkend

Premýšľate ako stráviť tento víkend s deťmi? Prinášame vám 6 akčných tipov na podujatia v slovenských mestách. Hradné slávnosti, nočné prehliadky, divadlá a ďalšie jedinečné zážitky.

Nočné arborétum

Príďte s deťmi zistiť aké tajomstvá a nočné živočíchy ukrýva arborétum, keď ho zahalí tma. Už zajtra 8. júla, Arborétum a Centrum ekovýchovy na Kamzíku ožije nočným tajomstvom.

Medový víkend na hrade Beckov

Už tento víkend si môžete vychutnať tradičným podujatím o včielkach a mede na hrade Beckov. Tešiť sa môžete na medové produkty od výmyslu sveta, rozprávanie o včelárstve, výstavu včelích úľov, včeliu pátraciu hru pre celú rodinu, tvorivé dielne, lukostreľbu a sokoliarske vystúpenia.

Panské kratochvíle na Trenčianskom hrade

Trenčiansky hrad tento víkend pripravuje celodenné podujatie plné tanca, hudby, šermu, turnajov na koňoch, ohňovej šou, renesančnej atmosféry, hudobných skupín, dobovej hudby, vystúpení sokoliarov, dobových hier, drevených kolotočov a viacero nádherných výstav.

rytier

Prečítajte si: Tereza Biziková: Každá žena nech robí tak, ako to cíti

Cyrilometodské slávnosti na hradisku Valy

Hradisko Valy v Bojnej pripravuje podujatie, vďaka ktorému môžete zažiť školu písania hlaholikou, lesnej pedagogiky, dobových remesiel, lukostreľby, prezentácie dobovej kuchyne a ukážky veľkomoravskej svadby.

Chute hradnej kuchyne na hrade Sklabiňa

Hrad Sklabiňa si pripravil víkend plný chutí. Čo môžete zažiť? Prípravu jedál s ochutnávkami na nádvorí, ukážka historického stolovania v hradnej expozícii a skupinu historického šermu Bellatorres.

Prečítajte si: Rozhovor so zakladateľom domu na strome North House Orava

Fuľanské ľeto

V Karpatskej kolibe v obci Fulianka môžete prežiť krásny víkend s vašimi deťmi, zažijete atrakcie a hry, výstavu hasičskej techniky, stavebných a nákladných strojov, skákací hrad, maľovanie na tvár, penovú šou a tanečnú zábavu.

 

Zdroj foto: Pexels

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár