Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI

Baby friendly miesta alebo tipy na výlety s najmenšími

Chcete niekam vyraziť, ale neviete kam? Máte dieťa v kočíku a obávate sa, či sa s ním dostanete až do cieľa? Alebo máte aktívne detičky a prijali by ste ihrisko, či detské centrum, kde sa dobre zabavia? Nájsť všetky informácie na jednom mieste vaše rozhodovanie uľahčí. Len je potrebné vedieť, kde hľadať.

Portál mamaniejedoma.sk tu chýbal

Zmapovať miesta, kde vás s deťmi a s kočíkmi, či inými „dopravnými prostriedkami“ privítajú s otvorenou náručou, bol výborný nápad. A ten nápad sa stále vylepšuje práve vďaka vám, ktorí informácie pridávate. Na jednom mieste tak nájdete mapy baby friendly reštaurácií a kaviarní po celom Slovensku. Ale aj tipy na vnútorné a vonkajšie aktivity, ideálne miesta na prechádzky s kočíkom a na športovanie s deťmi.

Odložte stres, obavy dajte bokom a cestujte

Pokiaľ stále váhate, či sa s bábätkom alebo malým veľkým nezbedníkom vybrať na výlet alebo dovolenku, vytvorte si plán, ako na to. Zoznam vecí, ktoré nemáte zabudnúť vám určite pomôže. Základom je oblečenie, jedlo a hygienické potreby. Je vhodné vziať so sebou aj lieky a z domu neodchádzajte bez obľúbených hračiek. Ubytovanie si vyberajte tak, aby ste sa nemuseli zbytočne často presúvať autom a myslite aj na bezbariérový prístup, najmä ak ešte používate kočík. Premyslite si aj program, aby ste si spestrili dni. Zistite si vopred, či sa v blízkosti vášho ubytovania nachádzajú ihriská alebo detské kútiky v rámci reštaurácií. A najmä sa nezaťažujte zbytočnosťami, aby ste si užili pobyt mimo domova plnými dúškami.

Prečítajte si: Zbaľte deťom na dovolenku tisíc kníh. Miesto nezaberú v kufri ani v mobile

Zdroj: mamaniejedoma, Foto: Pixabay

 

Zanechaj nám svoj komentár