Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI RODIČOVSTVO zaujímavosti

Kam na výlet s deťmi v slovenských mestách už tento víkend?

Ešte nemáte plány na tento víkend? Poradíme vám kam vyraziť na výlet s deťmi v slovenských mestách už tento víkend.

Rodinný piknik na hrade

Príďte si vychutnať sobotný deň do Kremnice na rodinný piknik na hrade. Múzeum mincí a medailí v Kremnici vás pozýva už túto sobotu zažiť originálny deň plný prekvapení, tvorenia, zábavy a relaxu. Pre deti budú pripravené hry, o zábavu sa postará kúzelník Peter Šesták, o hudbu zas organová skupina. Vaše deti sa tiež môžu tešiť na tvorivé aktivity ako napríklad tvarovanie zvieratiek z balónov, maľovanie na maliarske plátno. Okrem toho bude mať piknik aj náučný charakter, vaše deti sa budú môcť dozvedieť niečo o finančnej gramotnosti. Okrem toho na vás čaká aj občerstvenie, pre dospelých degustácia káv od profesionálneho baristu a prehliadky kostola sv. Kataríny.

piknik

Prečítajte si: Ako vznikli detské autosedačky?

Festival v Trenčíne s Kalim a Paci Pac

Čo tak vyraziť na Detský Kaufland festival tento víkend do Trenčína? Priamo pod Trenčianskym hradom sa už túto nedeľu odštartuje obľúbená letná vandrovka s Medveďom Kuniboo, Zajkom Turbom, rytiermi, princeznami, či dokonca Paci Pac, škriatok Fíha Tralala, spevák Alan Murin, Kali a Peter Pan. Podujatie budú moderovať Veronika Hatala a Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Festival Živé sochy

Spišská Nová Ves sa premení na obrovskú galériu živých sôch Big Names najznámejších svetových osobností. Okrem toho sa môžete tešiť aj na hudobníkov, tanečníkov a gastro zónu. Skupina Big Names za svoju kariéru vystupovala vo viacerých svetových metropolách ako napríklad Singapur, Hong Kong či Dubaj.

Prečítajte si: Zuzana Sláviková: Pokiaľ je dieťa spokojné, neriešte, že je mimo tabuľky

Stredoveký deň

Kaukliarske vystúpenie, sokoliari, nevera po rytiersky, historická lukostreľba, stredoveký živý šach, ohňová show, fakľový sprievod, jarmok, stredoveké remeslá, stredoveký tábor a stredoveká kuchyňa. Toto všetko a mnohé ďalšie môžete zažiť na Stredovekom dni v Žiline už túto sobotu.

Zdroj: sdeťmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár