Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI

Kam vyraziť s deťmi tento víkend

Ešte nemáte plány na tento víkend? Poradíme vám kam vyraziť na výlet s deťmi v slovenských mestách už tento víkend.

Dračie dni Budatínsky hrad

Príďte si pozrieť príbeh o kráľovskej svadbe na Budatínsky hrad už túto sobotu a nedeľu. Drak Arnošt sa naučí nové schopnosti a plány kráľovského páru zamieša bosorka. Záchrana svadby bude závisieť aj od vás. Splnením úloh piatich komnát získate čarovné zaklínadlo, ktoré zachráni kráľovskú lásku. Celým zážitkom vás budú sprevádzať známi herci, ako napríklad Marko Igonda. Predstavenie tiež ponúka občerstvenie, hračky a drači fotokútik. Viac na Dračie dni.

Prečítajte si: Kam na výlet s deťmi v Trnavskom kraji

Kultúrne leto v Bojniciach

Príďte do areálu vyhliadkovej veže Čajka zažiť neopakovateľný víkend. O zábavu sa postarajú: Miro Jaroš, Paci Pac, Adam Ďurica, Richard Müller, Fíha Tralala a Iné Kafé.

Tajomný hrad

Oravský hrad ponúka už tento víkend večernú prehliadku, kde predstaví tajomný príbeh o Dračej neveste. Vaše deti preniknú do kráľovstva strašného draka Ohniváka, ktorý uniesol tú najmilšiu princeznú na svete, Milenku, ktorá čaká v najvyššej veži hradu na svojho záchrancu.

drak

Prečítajte si: Kam na výlet s deťmi v Bratislavskom kraji

Slnečný festival

Príďte sa zabaviť na Slnečný festival v Senci už tento víkend. Tešiť sa môžete na Divadlo Dvor Zázrakov a príbeh o 12 mesiačikoch, tvorivé dielne, detskú animačnú show, Divadlo ZáBaVKa, Divadlo Agapé, čítanie s Helenou Krajčiovou, Veselú cirkusovú show, ohňovú show, maľovanie na tvár a chutné občerstvenie.

klaun

 

Zdroj: sdeťmi.com

Zdroj foto: Pexels, dračiedni.sk

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár