Začnite písať

Uncategorized

10 top seriálov pre ženy, ktoré si zamilujete

Každá z nás občas potrebuje ničím nerušenú chvíľku pre seba. Ak ste ten typ ženy, ktorá rada oddychuje pri seriáloch so ženskou tematikou, tak týchto 10 seriálov priam zhltnete. 🙂

Sladké Magnólie

Sweet Magnolias je novinkou Netflixu. Príbeh o 3 kamarátkach a ich zdieľaní každej životnej chvíle. Materstvo, rozchody, rozvody, nové lásky, staré lásky, priateľstvo…

Sex v meste ako to bolo ďalej

Sex v meste patrí medzi tie seriály, ktoré ulahodili snáď každej žene. Chcete vedieť, ako sa vyvíjal život Carrie Bradshaw, jej priateliek a pána Božského ďalej? Tak si pokračovanie jedného z najsledovanejších ženských seriálov nenechajte ujsť.

The Bold Type

3 mladé ženy a ich život v New Yorku. Tento seriál vám pripomenie filmy ako Diabol nosí Pradu a Sex v meste.

Prečítajte si: 5 akčných tipov na logopedické knihy

Bridgerton

Krásny romantický príbeh lásky v historickom Anglicku. Príbeh o Anglickej rodiny z vysokých kruhov, živote mladých slečien, mladých gentlemanov a hľadaní lásky na celý život.

Emily in Paris

Ak ste náhodou ešte nevideli Emily in Paris, tak si rýchlo nájdite čas, pretože príbeh bláznivej američanky v Paríži si určite zamilujete.

Malé veľké klamstvá

Príbeh o sile priateľstva aj napriek bolesti, strachu a smrti.

The Crown

Ak máte radi britskú kráľovskú rodinu, tak tento seriál je presne pre vás. Príbeh Kráľovnej Alžbety a jej rodiny vám odhalí nielen veľa z histórie Anglicka, ale aj zo súkromia celosvetovo najznámejšej rodiny.

Prečítajte si: Umelá inteligencia a deti: Hrozba alebo digitálny pomocník v každej životnej situácii

Smrť nás spojí

Ak máte náladu na niečo uletené, tak si určite pozrite seriál Smrť nás spojí o dvoch priateľkách, ktoré spája smrť ich milovaných manželov.

Virgin River

Jednoduchý pohodový seriál o malom americkom meste, kde sa každý pozná, každý si pomáha a zdieľa svoj život s celou komunitou.

Chesapeake shores

Ďalší pohodový seriál o rodine a živote jej členov. Seriál sa podobá na seriál v siedmom nebi. Avšak v Chesapeaky shores sú členovia rodiny dospelí a žijú svoje vlastné životy, no stále na jednom mieste v kruhu veľkej a milujúcej rodiny.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár