Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI INŠPIRÁCIE RODIČOVSTVO zaujímavosti

4 akčné tipy na akcie pre deti v slovenských mestách už tento víkend

Ešte nemáte plány na tento víkend? Poradíme vám kam vyraziť na výlet s deťmi v slovenských mestách už tento víkend.

Westernové preteky

Veľká dolina ožije už túto sobotu 24. ročníkom priateľských westernových pretekov. Môžete sa tešiť na drezúrne westernové jazdecké disciplíny, špeciálny program určený detskému divákovi, občerstvenie, zaujímavé stánky, guláš, jazdu na koni a tradičnú tombolu.

western

Prečítajte si: Rozhovor o akčnom výlete akčnej rodinky u slovenského Harryho Pottera

Upírska svetlá noc

Legenda o jedinom slovenskom upírovi Prdimuchovi na vás čaká už zajtra v Hornej Lehote na podujatí Upírska svetlá noc. Prečo práve v Hornej Lehote? Pretože Horná Lehota je rodisko tejto príšery, nadprirodzenej bytosti. Príďte si užiť strach, tajomstvo, históriu a vyriešiť legendu o slovenskom upírovi. Okrem toho sa môžete tiež tešiť na hudobný koncert, divadelné predstavenie, bábkové divadlo a pochod po stopách upíra.

Deň včely na Čachtickom hrade

Farma Čachtice vás túto sobotu pozýva na Deň včely na hrade Čachtice. Čo môžete zažiť? Včelárenie s deťmi – interaktívna práca priamo včelínoch, predstavenie včelárskych pomôcok a predmetov, ukážky historických úľov a súčasného včelárenia, tradičné remeslá ako rezbárstvo, košikárstvo a prútikárstvo, ale aj na maľovanie na tvár a hudobný program.

Prečítajte si: Zuzana Sláviková: Pokiaľ je dieťa spokojné, neriešte, že je mimo tabuľky

Rozprávkový deň

A čo tak vychutnať si spolu s deťmi rozprávkový deň? Kde? V malej Tŕni už túto sobotu od 9:00 do 15:00. Čo uvidíte? Tárajka a Popletajku, UsmievAnka a Lobo. Okrem toho aj stredoveké workshopy, retro vláčik, maskotov z rozprávok, jazdu na koni a detské kolotoče.

 

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár