Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI RODIČOVSTVO zaujímavosti

Akčné tipy na akcie pre deti už tento víkend

Ešte nemáte plány na tento víkend? Poradíme vám kam vyraziť na výlet s deťmi v slovenských mestách už túto sobotu a nedeľu.

Strašidelná noc na hrade Revište

Hrad Revište vás pozýva už túto sobotu o 18:00 na ich najväčšie podujatie, na Strašidelnú noc hradov a zrúcanín.Môžete sa tešiť na vampíroshow, ohňovú show, súboj plamenných rytierov a Mr. Funtastic s jeho priateľom Beasty. Okrem toho bude na vás v lese čakať veľa strašidiel.

Prečítajte si: Pravidlá kartovej hry Žolík

Slasti a strasti vojenských táborov

Príďte si vyskúšať na vlastnej koži slasti a strasti vojenských táborov od dávnej minulosti až po súčasnosť. Zažijete historické dobové vojenské tábory, ukážky techniky, workshopy, vojenský výcvik, tréning sebaobrany, sokoliarske vystúpenia, výcvik vojenského zdravotníka, lukostreľbu, šermiarsku arénu, rôzne hry a aktivity.

Zdroj Pexels, Autor George Pak

Noc hradov a zrúcanín na Katarínke

Ruiny kostola a kláštora sv. Kataríny Alexandrijskej pri Dechticiach, okres Trnava budú už zajtra súčasťou podujatia Noc hradov a zrúcanín. Program sa začne o 18:30, tešiť sa môžete na hudobníkov, nočnú prehliadku, občerstvenie a suveníry.

Detské divadielko v Ružinove

Čo tak predstavenie Divoška a Ramptantintanton už túto sobotu? Zábavná hra od divadla Jaja plná lásky, zábavy, dobrodružstva a premýšľania už čaká na vašich drobcov.

Zdroj Pexels, Autor Caleb Oquendo

Prečítajte si: Akčné tipy na spoločenské hry pre deti od 3 do 6 rokov

Stanovačka v Radvanskej záhrade

Radvanská záhrada ožije veľkolepou akciou pod holým nebom. Na čo sa môžete tešiť? Na opekačku, letné kino, nočnú diskotéku, maľovanie na tvár, hľadanie Radvanského pokladu a potulného rozpravkára.

 

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár