Začnite písať

RECEPTY

Domáce Cini Minis: Vaše deti si ich zamilujú!

Rýchle, zdravé a chutné  – to sú domáce Cini Minis! Chutné kúsky tortilly s jemnou príchuťou škorice a sladkou esenciou javorového sirupu alebo medu sú ideálnym občerstvením pre každého, kto túži po lahodnom zážitku bez zbytočných kalórií. Tento jednoduchý recept vás prevedie tým, ako za pár minút pripraviť vlastné Cini Minis a prečo by nemali chýbať vo vašej zbierke zdravých pochúťok. Takže neváhajte a pustite sa do prípravy vlastných Cini Minis, ktoré sa rýchlo stanú neodolateľným favoritom celej rodiny.

Ingrediencie:

  • Tortilla
  • Škorica
  • Trochu oleja/ maslo (odporúčame kokosový olej, pretože dodáva výnimočnú chuť)
  • Javorový sirup alebo med

Postup:

  1. Predhrejte rúru na 180 stupňov Celzia.
  2. Tortillu nakrájajte na malé kocky a vložte ich do misky.
  3. Pridajte lyžičku škorice, trochu oleja a javorový sirup alebo med podľa vašej voľby.
  4. Všetko dôkladne premiešajte, aby sa kocky tortilly rovnomerne obalili vo všetkých ingredienciách.
  5. Pekáč vysteľte papierom na pečenie a rozotrite pripravenú zmes tortilly na pečiacom papieri.
  6. Pečte v predhriatej rúre na 180 stupňov po dobu približne 10 minút alebo, kým Cini Minis nebudú zlatisto hnedé a krásne krehké.
  7. Vyberte z rúry a nechajte trochu vychladnúť.

Prečítajte si: Osviežujúci citrónový nepečený cheesecake

Tieto domáce Cini Minis sú dokonalou voľbou pre raňajky, zdravú desiatu alebo malé pochúťky v hociktorý čas. Ich príprava je rýchla a jednoduchá, takže si ich môžete vychutnať kedykoľvek, keď vás zasiahne chuť na niečo chutné a zároveň zdravé. A to nie je všetko, kombinácia škorice a javorového sirupu (alebo medu) pridáva do každého kúsku špeciálnu chuťovú dimenziu, ktorá vás rozhodne poteší.

Tak prečo nevyužiť túto vynikajúcu receptúru a nepripraviť si domáce Cini Minis už dnes? Vaše chute budú nadšené a váš žalúdok vám bude vďačný za tento lahodný zážitok, ktorý je plný iba zdravých prísad. S týmto jednoduchým receptom získate nielen chuťové potešenie, ale aj pocit radosti z toho, že si do tela dávate len to najlepšie.

Zdroj foto: osobný zdroj redakcie, Canva

 

 

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár