Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI INŠPIRÁCIE

Kam vyraziť s deťmi tento víkend? Poradíme vám 4 tipy na akcie pre deti

Ešte nemáte plány na tento víkend? Poradíme vám kam vyraziť na výlet s deťmi v slovenských mestách už tento víkend.

Kamarátsky festival detí

Príďte si do Komárna užiť víkend plný hudby, hudobných koncertov od viacerých skupín, tanca, mega bublifukov, folklóru, veľkometrážne ľudové hračky z dreva, rozprávok, mini zoo, maľovania na plátno, lukostreľby, skákacích hradov, bábkového divadla, ukážky automobilov hasičov a policajtov.

Prečítajte si: Diskriminácia matiek na pracovisku: materstvo vs. pracovné ambície

Letné divadielko: Krídla víly Kikiling

Divadlo Rozprávkový Gašparko sa už túto sobotu predstaví v Bratislave. Divadielko je pripravené pre deti od 3 rokov, pre detičky, ktoré ešte nevydržia pozerať „veľkácke“ divadlo. Víla Kikiling hľadá svoje krídla a bez pomoci vašich drobcov ich určite nenájde.

Frivaldská veselica

Čo tak v sobotu navštíviť Rajeckú lesnú a užiť si s deťmi divadlo zo šuflíka „Janko a Marienka“, Heligonkárov, hudobné skupiny, tombolu a skvelé občerstvenie?

Kráľovská svadba na Pustom hrade

Na Dolnom Pustom hrade vo Zvolene sa už zajtra (26.8.2023) bude konať veľkolepá kráľovská svadba. Okrem svadby sa tiež môžete tešiť na živý šach, historický stanový tábor, remeselníkov, šermiarske súboje, sokoliarov, bábkové predstavenie, stredovekú hudbu a tanec, atrakcie a tvorivé dielne pre deti, no najmä veľkú zábavu pre celú rodinu.

Zdroj Pexels, Autor Vlada Karpovich

 

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár