Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI

Kam vyraziť tento víkend s deťmi? 3 top tipy na akcie pre deti

Hľadáte tipy kam vyraziť na výlet s deťmi v posledný prázdninový víkend? Inšpirujte sa našimi 3 top tipmi na akcie pre deti v slovenských mestách.

Medzinárodné letecké dni SIAF

Medzinárodné letecké dni SIAF v Kuchyni zaujmú nielen nadšencov techniky a mašín, ale naozaj každého, malého i veľkého. Pre deti je pripravený bohatý program  v podobe vzdelávacích, kreatívnych a športových akcií. Navyše do zóny pre deti a rodiny je zadarmo. Tešiť sa môžete aj na omaľovánky, papierové bludisko, fotenie a maľovanie na tvár.

Zdroj Pexels, Autor Tim Gouw

Prečítajte si: Syndróm vyhorenia postihuje až 68 % pracujúcich matiek

Miro Jaroš, Paci Pac aj Kali vandrujú do Zvolena, kto sa pridá?

Rozprávkový svet, kráľovská rodina, rytieri, drak, Medvedík Kuniboo, Zajko Turbo, prehliadka historického jarmoku, stredoveké remeslá, stredoveký pisár, Paci Pac, Miro Jaroš, Kali a Peter Pan. Toto všetko môžete s vašimi malými pokladmi zažiť už tento víkend vo Zvolene.

Cirkus Francesko Jung v Bratislave

Príďte si užiť s deťmi cirkusovú zábavu do Bratislavy. Okrem cirkusovej show na vás čaká aj cirkusová zoo a skákací hrad. Navyše sa môžete odfotiť na ťave alebo poníkovi. Podľa nás skvelá spomienka na posledný prázdninový víkend pre každého drobca.

Zdroj Pexels, Autor Srgio Souza

Prajeme veľa zábavy! 🙂

 

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár