Začnite písať

AKČNÉ TIPY RODIČOVSTVO ZDRAVIE

Od júna na Slovensku funguje nonstop služba doktor na telefóne určená pre všetkých poistencov VŠZP

Od júna môžu rodičia všetky otázky ohľadom zdravia svojich detí konzultovať s nonstop pediatrom cez telefón. Avšak služba Dr. Nonstop+ je k dispozícii len poistencom Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VŠZP). 

Úlohou tejto služby je robiť nonstop poradenstvo pre rodičov v oblasti zdravia ich detí. Nakoľko sa choroba dieťaťa môže nečakane objaviť aj v noci, aby ste už viac nemuseli chodiť na pohotovosť, pomôcť vám môže Dr. Nonstop+. Poistenci VŠZP sa tak môžu kedykoľvek a odkiaľkoľvek spojiť so všeobecným lekárom či pediatrom. Vďaka tejto službe môžete konzultovať svoje obavy ohľadom vlastného zdravia či zdravia svojho dieťaťa, pokojne aj o polnoci. Doktor cez telefón vám dá presné rady čo robiť, aké lieky dieťaťu podať a tiež vám vie vydať aj eRecept.

Prečítajte si: Po materskej dovolenke sa k svojmu zamestnávateľovi nevráti takmer polovica žien

Služba Dr. Nonstop+ vám poradí aj v prípade, ak potrebujete druhý medicínsky názor na svoju diagnózu či na diagnózu dieťaťa a na nastavenú liečbu, alebo chcete porozumieť výsledkom vyšetrení, ktoré ste nemali dostatočne vysvetlené iným lekárom.

Navyše táto služba prináša pomoc aj pre pohotovosti, ktoré sa tak môžu zbaviť návalu pacientov, ktorým vie doktor pomôcť aj na diaľku.

Zdroj: VŠZP
Zdroj foto: Pexels

 

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár