Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI zaujímavosti

4 akčné tipy na akcie v slovenských mestách tento víkend, ktoré zabavia celú rodinu

Hľadáte inšpiráciu kam vyraziť s deťmi tento víkend? Poradíme vám 4 akčné tipy na akcie pre deti v slovenských mestách.

Stredovek na vlastnej koži

Už túto sobovu v Košiciach môžete zažiť stredovek na vlastnej koži. Čo zažijete? Remeselníkov, stredovekých bojovníkov, stredovekú hudbu, stredovekú módu, sokoliarov, akrobatov, nočnú ohňovú show a zaujímavé atrakcie pre deti.

Zdroj Pexels, Autor Cottonbro studio

Prečítajte si: Emília Gondorová: Chcem, aby posolstvo a bonvivánske recepty ostali v povedomí ľudí, ako dlho sa len bude dať

Festival smiechu a zábavy v zoo

Bratislavská zoo si pre všetky školopovinné deti pripravila na tento víkend špeciálnu akciu. Chcete vedieť akú? Tak navštívte zoo spolu s vašimi školákmi. Máme pre vás malú nápovedu – vaše deti sa prenesú aspoň na malú chvíľu opäť do letných prázdnin!

Vyber si svoj šport

V sobotu 9. septembra si v Piešťanoch budú môcť vaše deti vybrať ten pravý šport. Na jednom mieste sa odprezentuje 14 športových klubov z Piešťan. Okrem toho sa môžete tešiť aj na sprievodný program – maľovanie na tvár, bublinová rybačka na chodúľoch, tombola, ukážka prvej pomoci, hasiči, skákací hrad, diagnostika plochých nôh a chrbtice, živá hudba.

Prečítajte si: Študenti, ktorí poberajú sirotský dôchodok a pokračujú v štúdiu nemajú voči sociálnej poisťovni žiadnu oznamovaciu povinnosť

Slovania vo Svätom Jure

Dobový sprievod, divadlo, historické hry s deťmi, diskusia s odborníkmi, tvorba slovanskej hračky, ukážky bojov, ohňová show, dobový tábor, dobová kuchyňa. Toto a ešte omnoho viac zábavy zažije túto sobotu vo Svätom Jure.

Zdroj Pexels, Autor Kevin Bidwell

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár