Začnite písať

AKČNÉ TIPY Aktuálne informácie pre rodičov RODIČOVSTVO zaujímavosti

Aktuality pre rodičov: Nový rodičovský portál Pediatri deťom vám pomôže v starostlivosti o vaše dieťa

Na Slovensku nám vznikol nový rodičovský portál Pediatri deťom, ktorého úlohou je pomôcť rodičom postarať sa o dieťa. Portál prináša informácie, ktorým môžu rodičia dôverovať, pretože ich pripravili pediatri a detskí špecialisti. O deťoch, pre deti a kvôli deťom.

Web Pediatri deťom spustili slovenskí doktori a doktorky, ktoré pomôžu rodičom získať potrebné zručnosti a sebavedomie v starostlivosti o zdravie svojich detí v domácom prostredí.

Nový rodičovský portál bude vzdelávať rodičov, ako zvládnuť manažovať základné ochorenia. Zároveň má byť riešením nedostatku detských doktorov, zvýšiť informovanosť rodičov a odľahčiť nápor na ambulanciách a pohotovostiach.

Zdroj Pexels, Autor Pavel Danilyuk

Prečítajte si: Študenti, ktorí poberajú sirotský dôchodok a pokračujú v štúdiu nemajú voči sociálnej poisťovni žiadnu oznamovaciu povinnosť

Na webe nájdete informácie o príznakoch detských chorôb, naliehavých stavoch a úrazoch, vývine dieťaťa, výžive, detských zuboch, prevencii zdravia, duševnom zdraví.

Projekt vznikol pod záštitou Slovenskej spoločnosti primárnej pediatrickej starostlivosti Slovenskej lekárskej spoločnosti.

Viac na www.pediatridetom.sk

 

Zdroj: Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár