Začnite písať

AKČNÉ TIPY CESTUJEME S DEŤMI INŠPIRÁCIE RODIČOVSTVO zaujímavosti

Veľký prehľad akcií pre deti v septembri naprieč celým Slovenskom

Nepremeškajte tie najlepšie akcie pre deti v septembri v slovenských mestách. Trhy, jarmoky, divadlá a iné zaujímavé podujatia. Prinášame vám veľký prehľad akcií a podujatí pre deti na Slovensku.

Radvanský jarmok

Druhý septembrový víkend bude patriť Radvanskému jarmoku. Trh s tradičnými remeslami, stánky s ľudovo-umeleckými výrobkami, ukážky výrobky, tri stovky remeselníkov zo Slovenska i zahraničia, speváčka Aneta Langerová, skupina Ploštín Punk a vokálna skupina Fragile. Toto a ešte viac už 7.9. až 10.9. 2023 v Banskej Bystrici.

Jazda historickým trolejbusom Pressburg 1909 po Železnej Studničke

V lete 1909 začal po Bratislave premávať trolejbus Mercédes Electrique Stoll model Pressburg 1909, ktorý zostrojil Ferdinand Porsche. Týmto historickým trolejbusom budete mať možnosť previesť sa aj vy od 8.9.2023 do 10.9.2023.

Prečítajte si: Čo všetko potrebuje novorodenec? Zoznam základnej výbavy

Lego výstava

Máte doma malého milovníka lega? Tak potom je akcia výstava lego stavebníc pre vás tou pravou. V Bratislave v Bernolákove od 8.9.2023 do 10.9.2023 budete mať možnosť pozrieť si stavebnice, z ktorých môžu vaše deti skladať i programovať, zapojiť sa do súťaží, či pozrieť si ako vzniká LEGO podcast.

Sherlock Holmes na hrade

Slávny detektív Sherlock Holmes 8. septembra príde na Budatínsky hrad, kde vyrieši záhadu budatínskeho strašidla.

Zdroj Pexels, Autor Cottonbro studio

Múdry Maťko a blázni

Príďte sa zabaviť do Kultúrneho domu Podlavice v sobotu 9. septembra, kde sa predstaví detské ochotnícke divadlo Múdry Maťko a blázni.

Divadelné dni pod Slovenskou bránou

Prehliadka neprofesionálneho činoherného divadla dospelých a divadla mladých oživí mesto Tlmače v dňoch od 15. septembra do 17. septembra. Môžete sa tešiť na tri dni plných divadelných predstavení od viacerých neprofesionálnych činohercov.

Prečítajte si: Prehľad dôležitých dátumov pre školákov: Prázdniny, testovania

Čítaj babka, čítaj dedko

19. septembra sa v Košiciach budú spájať generácie cez počúvanie knižných príbehov. Príbehy budú čítať starí rodičia a strávia tak s deťmi nezabudnuteľné chvíle.

Zdroj Pexels, Autor Mikhail Nilov

Zdroj: sdetmi.com

Zdroj foto: Pexels

 

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár