Začnite písať

AKČNÉ TIPY

5 akčných tipov na skvelé detské leporelo

leporelo

Inšpirujte sa našimi 5 tipmi na detské leporelo pre tých najmenších. Leporelá, ktoré zabavia, ale aj naučia.

Nájdi ma – Atlas sveta

Leporelo Nájdi ma – Atlas sveta odhalí vášmu drobcovi viac ako 200 zvukov z celého sveta! Celý svet na stránkach doslova ožije, akonáhle pri ilustráciách stlačíte vyznačené miesto. Leporelo obsahuje nielen skutočné zvukové prvky, ale aj nahovorené názvy miest, zvierat, pamiatok či prírodných úkazov. Táto kniha vaše dieťa zajme na toľko, že nebude potrebovať v blízkosti žiadneho dospelého.

Brumko Rozumko automechanikom

Leporelo Brumko Rozumko automechanikom je rýmované leporelo s posuvnými prvkami a pohyblivými obrázkami. Knihou bude vaše dieťa sprevádzať milý medvedík, ktorý si hádam v každej situácii poradí. V sérii titulov, ktoré nesú jeho meno, sa postupne objavuje v najrôznejších úlohách. Pretože Brumko Rozumko zvládne všetko ľavou zadnou!

leporelo

Moje telo

Hlava, vlasy, uši, nos, ústa, ruky, nohy, brucho, chrbát a ďalšie časti ľudského tela – všetko toto vaše deti nájdu v knihe Moje telo . Navyše, knižka je veľká tak akurát do detskej rúčky!

Prečítajte si:

Na koniec sveta

Malému Eskimáčikovi Yukovi mamička večer rozprávala príbehy o mieste, kde sa končí svet. No ani pižmoň, sob či polárna líška o ňom nič nevedeli. Možno mu nakoniec poradí veľká biela medvedica. Narazí napokon Yuko na koniec sveta? Vydajte sa s Yuko na dobrodružnú cestu Na koniec sveta aj vy s vašim malým pokladom.

leporelo

Pritúľ si ma

Pritúľ si ma je o malom vajíčku tučniaka, ktoré sa odkotúľa preč. Tučniak potrebuje vašu pomoc von zo škrupinky. Pomôžete mu nájsť jeho rodičov? Fúkajte, klopkajte, hladkajte, nakŕmte a pritúľte si tučniačika.

Tagy

Zanechaj nám svoj komentár